Forum » Operacijski sistemi » linux in prekinjanje neta
linux in prekinjanje neta
_pobesneli_ ::
No problem je sledeč...ko mi nas dragi siol prekine internet iz neznanih vzrokov se mi linux boxa ne poveze vec gor.treba it v njo pa napisat adsl stop pa adsl start in zadeva se takoj poveze.problem je pa da sm jaz skoraj ves cas od boxe proč in se offline tudi po vec casa ker jo ne more noben vklopit.
OS je fedora core 2 in zanima me če obstaja kaj takega da ko bi zaznalo izpad linije poskuslo povezat nazaj.boxa je kot streznik in shara net po celi hisi zato ostanejo pac vsi brez njega.
Upam da mi bo upal kdo povedat kaj naj naredim
lp
OS je fedora core 2 in zanima me če obstaja kaj takega da ko bi zaznalo izpad linije poskuslo povezat nazaj.boxa je kot streznik in shara net po celi hisi zato ostanejo pac vsi brez njega.
Upam da mi bo upal kdo povedat kaj naj naredim
lp
Gregor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomatska povezava na internetOddelek: Omrežja in internet | 1848 (1673) | Brainstorm |
» | ADSL ne dela!!!Oddelek: Omrežja in internet | 2396 (1645) | Pyr0Beast |
» | Kabli pri povezavi routerja in modema(ADSL)Oddelek: Omrežja in internet | 1529 (1380) | jurre |
» | Kako najceneje priklopit 2 kompa v ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1797 (1404) | Blond |
» | kako spostaviti povezavo z internetom?Oddelek: Omrežja in internet | 1324 (1133) | gargamel2 |