Forum » Omrežja in internet » ruter problem
ruter problem
flisko123 ::
doma imam ruter in 2 računalnika priklopnjena nanj(npr. računalnik A in B), vsak ima dodeljen svoj ip naslov,internet dela ko imam na ruterju naštimana dovoljenja za oba računalnika
stvar je pa v tem, kako lahko pridem na internet če na ruterju ne dovolim dovoljenja za računalnik B, računalnik A pa lahko prosto hodi na internet
probal sem že narediti domače omrežje, novo povezavo.... ne dovoli mi na internet razen če na ruterju ne naštimam dovoljenj.... kdo lahko pomaga??
stvar je pa v tem, kako lahko pridem na internet če na ruterju ne dovolim dovoljenja za računalnik B, računalnik A pa lahko prosto hodi na internet
probal sem že narediti domače omrežje, novo povezavo.... ne dovoli mi na internet razen če na ruterju ne naštimam dovoljenj.... kdo lahko pomaga??
da
flisko123 ::
ha sm že najdu rešitev
iz unga rač. ki je na ruterju naštimano dovoljenje pač vržem še eno mrežno notr al pa uporabim že integrirano, pa povežem z unmu rač. na katerem ni dovoljenj pa dam samo v skupno rabo povezavo
iz unga rač. ki je na ruterju naštimano dovoljenje pač vržem še eno mrežno notr al pa uporabim že integrirano, pa povežem z unmu rač. na katerem ni dovoljenj pa dam samo v skupno rabo povezavo
da
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wol čez router po določenem času ne delaOddelek: Omrežja in internet | 826 (666) | Bojan_505 |
» | Omejitev hitrosti na mrežni karticiOddelek: Omrežja in internet | 2879 (2603) | jmorenoeu |
» | Kitajski zeleni jez pod drobnogledomOddelek: Novice / Zasebnost | 4732 (3193) | fiction |
» | ClarkConnect problem z mrežoOddelek: Operacijski sistemi | 1469 (1443) | @ljash |
» | inet nekaj zajebava v Linuxu.Oddelek: Operacijski sistemi | 1618 (1419) | weishaupt |