Forum » Zvok in slika » Slušalke z mikrofonom
Slušalke z mikrofonom
yerko ::
Pozdravljeni, imam en problem s slušalkami z mikrofonom. Zvočno Realtek imam integrirano na matični plošči Elite. Spredaj na ohišju imam dva vhoda za slušalke in mikrofon. Če jih priklopim spredaj, mi ne dela mikrofon, slušalke pa. V drajverjih za zvočno mi mikrofon prepozna kot line-in. Če pa vklopim odzadaj direkt v zvočno, pa dela. Čeprav moram v drajverjih spet spremenit center/subwoofer v mikrofon, da dela. Imam pa priklopljene Genius Home Teather Wood in mi ni vedno, ko koga kličem po skypu ali sem klican izklapljat zvočnike in vklapljat slušalke/mikrofon. Imam pa slušalke Genius HS-04V. Razmišljam, če bi kupil Slušalke z mikrofonom Logitech Premium 350 ki se priklopijo preko USB, da nebi rabil vzadaj preklapljat, če bi delovalo?
Hvala za odgovore
Yerko
Hvala za odgovore
Yerko
BlazP ::
yerko, mogoce enostavno ni kabl povezan od zvocne pa do sprednjega prikljucka. To si preveril?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z mikrofonom iz slušalkOddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (936) | legokocka |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5028 (4621) | eric_cartman |
» | Katere slusalke do 20 eur kupitOddelek: Kaj kupiti | 2276 (2016) | lasse007 |
» | Kako imate priklopljene zvočnike + slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 2360 (2151) | vlak |
» | Katere GAMING slušalke kupiti???Oddelek: Kaj kupiti | 4228 (3635) | Yohan del Sud |