» »

Restartanje rač.

Restartanje rač.

ZeRo_X ::

Lp!
Mam eno vlko težavo z računalnikom. Ko zaženem kako igrco al pa ko nekaj cajta špilam se mi včasih računalnik kr sam restarta. zamenjal sem hladilnik zamenjal sem napajalnik dau sem skos memtest86, zaj pa več pa ne vem kaj naj nardim. Če kdo mogoče ve al pa je meu enake težve naj mi prosim lepo pove.
Hvala:))
Lp!

kixs ::

Izgleda, da se nekaj pregreva... ce si zamenjal hladilnik na CPUju, potem ostane se graficna kartica.

Pozeni se "Prime95" program, ki obremeni vse, razen graficne. Ce ti bo delal nekaj ur brez problema, potem je zelo verjetno kriva graficna.

Pametno je dodati kaksen ventilator na ohisje, ki piha ven topel zrak. Po drugi strani lahko za test odstranis stranico ohisja in pustis ohisje lezati na drugi stranici (da gre topel zrak naravnost gor).

lp

ja sej odprto stranico mam v tem je problem da ne vem kaj bi se lahko pregrevalo edino mogoče pa je grafa ja. Bom probau ta program kaj si mi ga predlagau tnx.
Lp!

Ej a mi lahko samo nekaj poveš?
Zdaj sem pusto tu ta program odprt samo ne vem kaj moram kaj nardit al to kr samo dela ko zaženeš ker mi samo ene 4al5 vrstic nekaj napiše pol pa nič ni.
Kaj moram kaj nardit da ga zaženem al kaj?
Hvala!
Lp!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

računalnik včasih začne "preskakovati" - zvoku in sliki se začne zatikati in "kolcati

Oddelek: Strojna oprema
432282 (1950) solatko
»

Ugasanje racunalnika v igrah!!!

Oddelek: Pomoč in nasveti
381946 (1674) markxxx
»

Prenosnik se greje (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
587014 (5915) Pyr0Beast
»

Računalnik se zablokira.