» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
128 / 245
»»

prenasalec ::

Komot jih lahko trejdaš, nevem od kje vam to, da jih ne moreš.

taz ::

Za vse CS navdušence: Counter-Strike Complete 11,49€

Jerry000 ::

prenasalec je izjavil:

Jaz mam samo sell opcijo ko karto klikne, ni nobenega trade ali kaj podobnega. Res pa je da imam samo summer sale karte, drugih nimam

buneech ::

Nad inventarjem maš Trade offers gumb, al neki podobnega.

BorutK-73 ::

LOL, Rdeči smo spet zmagal. Spet dobil 2 bonus karte.
Go REDS!;((

edit
F.E.A.R. flash salle še 6 ur: 2,24EUR

Zgodovina sprememb…

GMT7 ::

Jerry000 je izjavil:

prenasalec je izjavil:

Jaz mam samo sell opcijo ko karto klikne, ni nobenega trade ali kaj podobnega. Res pa je da imam samo summer sale karte, drugih nimam

Kaj bi rad naredil prodal ali menjal?

Prodal, go to Inventory, select card click sell, enter price.

Tradeal, invite to trade v chatu in poklikaš kako pa kaj, če bi pa menjavo naredil z uporabnikom, ki je offline, pa si najprej izberi od drugega karto (or whateva) in potem ponudiš svojo v trading oknu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GMT7 ()

dr.Akula ::

Eno vprašanje o ekipnem tekmovanju (Summer adventure): Vem da je bilo prej nekako domenjeno kdo bo zmagal vsak dan in ko se je tisto končalo, so rdeči zmagovali z veliko premočjo. Po zakonih statistike bi mislil da bodo ekipe po točkah veliko bolj na kupu, glede na to da vsakemu določi random ekipo in naj se ljudje v ekipah ne bi poznali. Ve kdo razlog zakaj ima ena ekipa takšno prednost?
ni podatka

GMT7 je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

prenasalec je izjavil:

Kaj bi rad naredil prodal ali menjal?

Prodal, go to Inventory, select card click sell, enter price.

Tradeal, invite to trade v chatu in poklikaš kako pa kaj, če bi pa menjavo naredil z uporabnikom, ki je offline, pa si najprej izberi od drugega karto (or whateva) in potem ponudiš svojo v trading oknu.

Ahaaaa hvala:)

BorutK-73 je izjavil:

LOL, Rdeči smo spet zmagal. Spet dobil 2 bonus karte.
Go REDS!;((

edit
F.E.A.R. flash salle še 6 ur: 2,24EUR

Ja pa pizda spet nisem nobene karte dobil pa sm rdeči -.-, pa še nabavu sm 3 igre dons

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Jerry000 je izjavil:

Ja pa pizda spet nisem nobene karte dobil pa sm rdeči -.-, pa še nabavu sm 3 igre dons

To nima veze, 2 karti za summer adventure dobiš samo, če si tisti dan, ko je tvoja ekipa zmagala, prispeval točke. In ne, nakup iger ni prispevanje točk. Je pa craftanje badgov.

Aha ok

dr.Akula je izjavil:

Eno vprašanje o ekipnem tekmovanju (Summer adventure): Vem da je bilo prej nekako domenjeno kdo bo zmagal vsak dan in ko se je tisto končalo, so rdeči zmagovali z veliko premočjo. Po zakonih statistike bi mislil da bodo ekipe po točkah veliko bolj na kupu, glede na to da vsakemu določi random ekipo in naj se ljudje v ekipah ne bi poznali. Ve kdo razlog zakaj ima ena ekipa takšno prednost?

Rdeči imajo včeraj absolutno največ "stolen" points.
Ko ukradeš 500 pik drugo uvrščenemu, v resnici razliko povečaš za 1000.
Očitno imajo največ denarja za kupovat žetončke, ker po grafu sodeč vsi teami craftajo bolj ali manj enako, do točke nekaj pred koncem, ko se zaradi izgubljanja folk ne odloča, da ne bo več craftal.

Jerry000 je izjavil:

Aha ok

Dobiš pa Summer card za vsakih porabljenih 10 USD. ;)

Zgodovina sprememb…

RejZoR ::

Men se zdi kot da rdeča ekipa non stop zmaguje. Totalna bedarija. Sploh ker ti sistem sam določi ekipo, če bi sam izbral napačno bi še razumel, tko pa se ti zdi neumno...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

RejZoR je izjavil:

Men se zdi kot da rdeča ekipa non stop zmaguje. Totalna bedarija. Sploh ker ti sistem sam določi ekipo, če bi sam izbral napačno bi še razumel, tko pa se ti zdi neumno...

Ekipo lahko menjaš, kupi ustrezen token. Seveda je rdeči trenutno najdražji. ;)
Danes pa raste vrednot tudi Pink team token-u.

dr.Akula ::

@GMT7 Hvala za razlago :)
ni podatka

dr.Akula je izjavil:

Danes je enako dogajanje, poglej pod points break down, kakšne mase točk krade Purple Team.
Interval na grafu je deset minut in vsakih 10 minut ukradejo najmanj 1.000 točk, pri čemer imajo tudi momente, ko so kradli nad 10.000 točk na interval, to je pa že kar lep denar. ;)

GMT7 je izjavil:

dr.Akula je izjavil:

Danes je enako dogajanje, poglej pod points break down, kakšne mase točk krade Purple Team.
Interval na grafu je deset minut in vsakih 10 minut ukradejo najmanj 1.000 točk, pri čemer imajo tudi momente, ko so kradli nad 10.000 točk na interval, to je pa že kar lep denar. ;)

Samo da pa kupujejo te tokene za kradit točke je pa IMO neumno.

BorutK-73 je izjavil:

Samo da pa kupujejo te tokene za kradit točke je pa IMO neumno.

To je relativno, kaj je neumno. Je pač igra, kot vse ostale.

Jaz sem si recimo nafilal steam wallet, CS:GO -75% (še) nisem dočakal, vmes sem scraftal kup badgeov, dobil kar nekaj booster paketov, dobil ene par foil kart in tudi kakšen boost token, to sem vse prodal in potem nakupil nekaj steal token-ov.

Edina igra, ki sem jo letos kupil, je bila Defy Gravity Something za 0,19 EUR. :D

Verjetno bi moral biti ponosen sam nase, he he he. :D

Nekaj me zanima glede teh foil kart, zakaj so dražje kot navadne in kakšna je razlika med njima?

BorutK-73 je izjavil:

Nekaj me zanima glede teh foil kart, zakaj so dražje kot navadne in kakšna je razlika med njima?

Ne bi vedel, ampak so enostavno predrage, da bi craftal foil badge.

Če bi mi kdo lahko potrdil, da so "goodies" pri craftanju foil badgea, bistveno boljši kot pri craftanju navadnega badge-a, bi celo poskusil. Ampak, kolikor sem se pozanimal, dobiš isti crap, ikonco, background in še en item (odvisno od akcij v teku).

Zgodovina sprememb…

Vsi lahko vidijo, da imaš preveč denarja (na opisu badga se v oklepaju vidi, da je badge iz foil kart).

Aja, GMT7 je omenil igro Defy Gravity. Zdajle sem jo kupil, ko sem ugotovil, da stane 19 centov, med igranjem pa dobiš 3 trading karte, ki so vredne vsaka 15 centov :P Se splača ...

prenasalec je izjavil:

Aja, GMT7 je omenil igro Defy Gravity. Zdajle sem jo kupil, ko sem ugotovil, da stane 19 centov, med igranjem pa dobiš 3 trading karte, ki so vredne vsaka 15 centov :P Se splača ...

Ehm, zato sem jo pa kupil, ker si s to ceno dejansko v plusu. :D

prenasalec je izjavil:

Vsi lahko vidijo, da imaš preveč denarja (na opisu badga se v oklepaju vidi, da je badge iz foil kart).

Evo, stestiral.

Foil Badge je samo kao "lepši" in dražji, dobil sem ravno isti BS, kot pri badgeih, ki stanejo izpod 0,50 EUR, za ta foil je bila pa samo ena karta izpod 0,50 EUR.

111111111111 ::

Vprašanje za poznavalce. ČE vpišem igro v http://isthereanydeal.com/ ali mi prikaže tudi, če je ta igra del bundlov? Ali kaže samo akcije za to igro?

Če neko igro klikneš, ti prikaže tudi, če je del bundla. Primer: http://isthereanydeal.com/#/page:game/i...

prenasalec je izjavil:

hvala za tole.:)

111111111111 je izjavil:

Vprašanje za poznavalce. ČE vpišem igro v http://isthereanydeal.com/ ali mi prikaže tudi, če je ta igra del bundlov? Ali kaže samo akcije za to igro?

So tudi bundli zraven v informacijah.

Zgodovina sprememb…

suhi ::

CS:GO je že bil daily oz. flash (se ne spomnim točno), tako da več kot 50 posto na tej razprodaji ne bo znižan. Malo čudno, ker je v preteklosti že bil 75% off, ampak takle mamo.

Če je komu tak stil iger všeč, sta dve igri z znatnim popustom na voljo:
Who's that flying: http://store.steampowered.com/app/57700
Retro/Grade (times in bundle: 2): http://store.steampowered.com/app/222660

Ni več votanja za naslednji deal :'( No more free money ...

prenasalec je izjavil:

Ni več votanja za naslednji deal :'( No more free money ...

Free money - kot trading cards?

A si vse trading carde vseh špilov že droppal in prodal?

Nisem vse prodal, pač pa prodajam te od Summer Sejla, ker niso tako poceni - vsaj niso bile.

prenasalec je izjavil:

Nisem vse prodal, pač pa prodajam te od Summer Sejla, ker niso tako poceni - vsaj niso bile.

Tudi z drugimi kartami se da kaj zaslužit.
Namesti si Enhanced Steam in poglej svoje badge pa ti bo lepo vse izračunal na način:

602 card drops remaining
160 games with drops remaining
36 games eligible for booster packs
Worth Approximately 57.91€

Hkrati pa bo povedal tudi cene za kompletiranje badgeov.

Matevz96 ::

GMT7 za tiste, ki nismo tako domači na steamu bi bila uporabna razlaga kje to najdemo :D

GMT7 je izjavil:

prenasalec je izjavil:

Tudi z drugimi kartami se da kaj zaslužit.
Namesti si Enhanced Steam in poglej svoje badge pa ti bo lepo vse izračunal na način:

602 card drops remaining
160 games with drops remaining
36 games eligible for booster packs
Worth Approximately 57.91€

Hkrati pa bo povedal tudi cene za kompletiranje badgeov.

Saj imam ta addon, samo nekatere karte obdržim, da naredim kakšen badge.

Matevz96 je izjavil:

GMT7 za tiste, ki nismo tako domači na steamu bi bila uporabna razlaga kje to najdemo :D

To je dodatek za Chrome in Firefox in ne za aplikacijo.
http://www.enhancedsteam.com/index.php
Ch: https://chrome.google.com/webstore/sear...

Zgodovina sprememb…

Borut vse povedal, je bilo že nekajkrat v tem threadu napisano.

Zelo uporabno: http://www.enhancedsteam.com/

Currently not available? ;)

treker ::

Dr_M ::

Eh, moras bit fejstbukov. ;((

Ja lej, si pa fake account nardiš ;)

pa je ta špil sploh za kaj?

Ang3lo ::

To sploh ni važno :p . Zastonj je in ima trading kartice, ki jih lahko prodaš, ali scraftaš za XP.

Dino D-Day: Nazi Team Fortress 2 z dinozavri

Ang3lo je izjavil:

To sploh ni važno :p . Zastonj je in ima trading kartice, ki jih lahko prodaš, ali scraftaš za XP.

To je res, za kartice bo dobr, za igrat pa ne:D

Pa sej sploh ni slaba igra.

CoreySteel ::

Bemti, sam tole trejdanje kartic je kar addictive. Me spominja na otroške dni in menjanje slikc fuzbalerjev ipd :D
Dobro imajo zastavljeno, če sem še jest podlegel temu :P
Twitter: @CoreySteel_

RejZoR ::

Men se pa nikol ni dal zajebavat s tem. Takoj ko dobim grejo na market in jih prodam. Lansk let sem si pol s tistim denarjem kupil eno indie igro, letos pa sem sproti porabil pri nakupih.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

js odvisno. Za igre ki so mi ljube (sicer do sedaj je samo hotline miami bil) se mogoče potrudim za badge. Drugače pa tut js prodam use pa si pol kej nabavim:)

matic492 ::

RejZoR je izjavil:

Men se pa nikol ni dal zajebavat s tem. Takoj ko dobim grejo na market in jih prodam. Lansk let sem si pol s tistim denarjem kupil eno indie igro, letos pa sem sproti porabil pri nakupih.

Isto jaz, še zdaj ne razumem point teh kart in badgov, kaj mi bojo neke slikice tam če dobim za njih nek drobiž vsaj mi je to kul.

Zdaj se mjih mel cca. 15 pa sem jih dal enemu ko mi je rekel da mi bo dal AC3 zastonj pa sem mu dal vse te svoje karte za AC3.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

15 kart za ac3? To si mogu met posebne karte...racuni da je ena okrog 0.15€

bajsibajsi ::

Imas folk na Steamu, ki da vec tisoc evrov za kartice oz. levelanje racuna. Frend se priblizuje lvl400. 0_o

Zgodovina sprememb…

««
128 / 245
»»