» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
127 / 245
»»

dottor ::

Ponavadi zmečejo vn best seled igre po prejšnjih cena in dobiš vse kar si zamudu na voljo.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Jerry000 ::

prenasalec je izjavil:

Jerry000: Awesomenauts so za 1€ ;)

Mi jo je že frend giftal;)

BorutK-73 ::

Za vse ki zbirate summer karte: Vsakič ko craftaš badge od random iger dobiš zraven 1 summer card.

BorutK-73 je izjavil:

Za vse ki zbirate summer karte: Vsakič ko craftaš badge od random iger dobiš zraven 1 summer card.

Nimam nobenih kartic:P, razn od summerja...ma kdo kaj za podarit:P?

Jerry000 je izjavil:

BorutK-73 je izjavil:

Nimam nobenih kartic:P, razn od summerja...ma kdo kaj za podarit:P?

Poglej pod "badges" če imaš kakšno igro ki ima zraven karte in jo inštaliraj in igraj (1 karto dobiš za 20-30 min gameplaya). Normalno dobiš 4 ali 5 kart od 8-12h. Ostale ali prodaš od drugih iger in kupiš te ki ti manjkajo, menjaš karte za druge ki jih potrebuješ, ali kupiš ostale karte z denarjem.

Zgodovina sprememb…

bajsibajsi ::

Kaj ti "da" summer badge kraftanje?

Badge na profilu, ozadje probila in smajl pa mogoče še kakšen goody. Drugače vidiš tukaj kaj se da dobit:
http://store.steampowered.com/promotion...

Čisto na dnu imaš 4 kategorije.

Mogoče kakšno free igro.
Jaz sem dobil eno prve dni in grem gledat mnenja in so bile samo kritike na igro;((, plus igra ima karte, ampak nisem dobil free kart, piše "no card drops".

GMT7 ::

Malo so spremenili pravila igre.

Each day the team with the most points wins. 30 members of the first place team who contributed points that day will win the top 3 games (currently available for purchase) from their Wishlist. Additionally, 20 members from the 2nd place team will win 2 games and 10 members from the 3rd place team will win 1.

GabrieLeo ::

Kaj je zdaj s global offensive? Bojo spustil ceno al bojo čakal do zadnjega dne?

m0f0x ::

Boljše, da počakajo, ker bo naval smurfov in hackerjev :)

Če kdo menja kaj, jaz imam:

-25% Pixel Piracy (2x)
-10% Toki Tori
in če bo kak dober deal imam Dead Island: Epidemic Beta gift

Najraje bi kartice ali Castle Crashers + DLC :)

dr.Akula ::

Čudno, CS:GO je bil v zimski razprodaji že 75% off, zdaj samo 50%.
ni podatka

bajsibajsi ::

Najbrz bo do konca se nizja cena.

Dr_M ::

Zgleda precej hudo, ampak je veliko negativnih kritik.
Pomoje bolje pocakat, da pride koncna verzija.

Ja sem malo bral samo kritike na steamu (sem se osredotoču samo na nje) in vsi "pluvajo" po tem, da novi updejti prihajajo full prepočasi in nimaš dosti vsebine trenutno.

Bom raje počakal da Assetto Corsa pade na 20 ali manj € :)

RejZoR ::

Hohoho, ker biser sem ravnokar našel pod flash sale...

Infested Planet
http://store.steampowered.com/app/20453...

Predstavljajte si kombinacijo Aliens vs Predator, Serious Sam, C&C, Eufloria, Galcon Fusion, Zombie Shooter in še kakšno igro bi našel ter vse to zapakiral v špil imenovan Infested Planet. Špil je nahitro po izgledu zelo preprost in res ni neki fancy, ampak je noro zanimiv. Osvajaš baze po mapah kjer se v nedogled respawnajo alieni v ogromnih swarmih, ki jih nato s strojnicami in turreti kosiš kot travo. Nadgrajuješ marince, zgradbe, raziskuješ posebne zmožnosti marincev in skrbiš, da že osvojene baze ponovno ne preplavijo alieni. Še ene 7 ur bo znižana 50% in stane okoli 7 EUR. Me je res prijetno presenetila in mislim, da me bo zamotila za kar precej časa :D
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Furbo ::

Sem nabavil to, glej da bo za kej. :))
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

ni podatka

Furbo je izjavil:

Sem nabavil to, glej da bo za kej. :))

A si že probal? Zadeva je manjša od 300MB in je totalen odfuk. Dobesedno. 45 minut igranja, preko 74.000 postreljenih alienov, navit pulz in prešvicana majica na enem precej težjem nivoju. Ko enkrat padeš not sploh ne moreš nehat, ker te kar skoz vleče, da boš sesul še en hive. Poleg tega zajetje ene točke lahko povsem spremeni tok alienov in te tolk zapsoli, da ne moreš mislit na nič drugega kot na igro.

GMT7 ::

RejZoR je izjavil:

Hohoho, ker biser sem ravnokar našel pod flash sale...

Infested Planet
http://store.steampowered.com/app/20453...

Predstavljajte si kombinacijo Aliens vs Predator, Serious Sam, C&C, Eufloria, Galcon Fusion, Zombie Shooter in še kakšno igro bi našel ter vse to zapakiral v špil imenovan Infested Planet. Špil je nahitro po izgledu zelo preprost in res ni neki fancy, ampak je noro zanimiv. Osvajaš baze po mapah kjer se v nedogled respawnajo alieni v ogromnih swarmih, ki jih nato s strojnicami in turreti kosiš kot travo. Nadgrajuješ marince, zgradbe, raziskuješ posebne zmožnosti marincev in skrbiš, da že osvojene baze ponovno ne preplavijo alieni. Še ene 7 ur bo znižana 50% in stane okoli 7 EUR. Me je res prijetno presenetila in mislim, da me bo zamotila za kar precej časa :D

Obetavno, direkt za v bundle. ;)

Dons dopoldne sem imel eno pasjo misijo iz kampanje. Na sredini mape sem moral varovat nek laboratorij, okoli je bilo cel kup hive-ov, ki so me napadal v valovih. In po vsakem napadu si imel majhno časovno okno v katerem si lahko izvajal ofenzivo. Pasja misija za znoret :D V tretjem poiskusu mi je končno uspelo ubrat pravo taktiko in opremo, da sem zdelal misijo. Uf. Ti um tolk pade not, da imam še zdej v glavi horde alienov kako se pomikajo naokoli lol.

Poglej za Boot Camp paketom (link znotraj posameznega Delta Force-a), je cenejši kot posamezno al dražji? Nisem šel seštevat...

radmannsdorf ::

Region Code: NTSC-U/C (US/Canada)

a bi to delalo če kupim tak steam key?

če ga kupm na ebay*

Zgodovina sprememb…

RejZoR je izjavil:

Poglej za Boot Camp paketom (link znotraj posameznega Delta Force-a), je cenejši kot posamezno al dražji? Nisem šel seštevat...

Odvisno kaj bi mel, js bi mel DF1, DF2, DF LW, in Black hawk...tisti Task Force mi ne diši. Ampak paket pa seveda pride ceneje kot posebej...sam škoda ni black hawka norti. Joj pa še Dishonored je v popustu. Zdaj pa dilema:D. Pomoje bom ene 2 DF vzel pa Dishonored in sem zaključil...zapravil bom vseskup ene 6EUR :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

A se samo meni zdi ali je res Rdeča ekipa zmagala dvakrat zaporedoma, danes in včeraj. (je pa moja ekipa, dobil 2 free summer karte)

Je ja. V drugi polovici so spremenili pravila, ker so bile prej zmage dogovorjene, zdej pa usi sopajo napolno. No, rdeci.

Mislim da dobiš 2 summer karte če tisti dan kupiš kaj in tvoja ekipa zmaga (popoldan nabavil Metro Las Light)

Ce tvoja ekipa zmaga, avtomatsko dobis 2 karti. 1 karto dobis na vsakih $10 nakupa.

prenasalec ::

Karte dobiš:
- če zapraviš 10$ (ni nujno v enem šusu)
- če kraftaš badge (2 - 3 karte, odvisno če si v zmagovalni ekipi ali ne)
- mogoče še kaj

suhi ::

prenasalec je izjavil:

Karte dobiš:
- če zapraviš 10$ (ni nujno v enem šusu)
- če kraftaš badge (2 - 3 karte, odvisno če si v zmagovalni ekipi ali ne)
- mogoče še kaj

Če glasuješ na Community choice (ena karta za vsake 3 glasove).
ni podatka

BorutK-73 je izjavil:

Mislim da dobiš 2 summer karte če tisti dan kupiš kaj in tvoja ekipa zmaga (popoldan nabavil Metro Las Light)

Nisem dobil 2h kart...pa sm rdeča skupina

111111111111 ::

dr.Akula je izjavil:

Hja če si level 8. :)

111111111111 je izjavil:

dr.Akula je izjavil:

Aja? To je omejitev da morš lvl 8 bit da karte dobivaš z votingom? Kaj pa od iger dobivaš karte če nisi lvl8?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

111111111111 ::

Ja, od iger sem vedno dobil vse. je pa tako, da glasuješ in ko prideš do lv8, dobiš karte za vse vote nazaj. Kako gradiš levele me pa preveč vprašaš. :)

Levlanje:
- craftanje badga prinese 100XP (vsak tier)
- vsaka igra, ki jo imaš v knjižnjici prinese 1XP
- za vsako leto na Steamu dobiš 50XP
- zlati Community Ambassador badge prinese 200XP
- prvih 10 levlov (0 - 10) rabiš za naslednji level 100XP-ja, za naslednjih 10 (11 - 20) rabiš 200XP-ja, za naslednjih 10 (21 - 30) 300 XP-ja ...

Da se folku da leto za letom ubadat s temi nesmiselnimi dodatki akcijam, drkanju nekih XP-jev in podobne neumnosti... Jezst karte prodam, pa tiste cente porabim za kakšno indie igro al pa pač porabim pri nekem špilu.

Enako, kakšno leto sem jih šparal, mel pet strani v inventoriju, potem sem pa vse prodal in dobil ohoho denarja. Sicer sem level 13, pa še to sem vse dobil s tradanjem ipd.

GabrieLeo ::

@Rejzor true:)) Kupil sem od teh kartic ziher že ene 3 igre ter 2 DLCja. Kr nabavljajo moram rečt. 1 cent znižaš ceno pa pohopsa v naslednji minuti kak poljak

111111111111 je izjavil:

dr.Akula je izjavil:

Za winter salle je bila meja level 5.

oo7 ::

Dishonored 3.74eur kdor je še nima je odlična igra.

Jaz čakam na Assetto Corsa, da pade še malo cena, med tem časom delam Summer 2014 badge. Sem že na lvl3. Zapravu nisem niti enega centa iz svojega žepa. Nekaj kart so mi kolegi giftali, nekaj kupu s prodajo ostalih kart, pa s prodajo itemov ki mi ne rabijo. Ne mislim čakat na moj team da zmaguje, da dobim dodatne karte, ker se to ne bo zgodilo in bo verjetno Red Team zmagoval do konca (kekci eni)...

Karte se da giftat? Kako? Js vidm sam sell opcijo, trade opcije pa ni. Res pa je da mam trenutno samo summer sale karte

G-robo ::

Na G2A imajo znizanje, med njimi so tudi večji naslovi (Far Cry 4, AC Unity..) po polovični ceni.

Pač trejdamo za nič. Oni meni karte jaz njim nič in oba sprejmeva in to je to...

Pol pa zgleda da summer kart ne mors trejdat

Še 2 dni nazaj mi je kolega tako poslal njegove 3 karte...
««
127 / 245
»»