Forum » Hlajenje in modifikacije » Pomagajte mi pri ventilaciji
Pomagajte mi pri ventilaciji
Area_51 ::
Imam naslednjo težavo!
Moja plošča ima tri vhoda za priklop ventilatorjev.
Vsi vhodi so že zasedani. Zanima me, kako bi lahko dodal še nekaj ventilatorjem. Naj to naredim z delilcem za vhode ali kaj drugega???
Stanje je takšno:
1 ventilator odspredaj,
1 ventilator na napajalniku,
2 ventilatorja na procesorju + ogromna hladilna rebra
1 ventilator na GeForcu
Za vse odgovore bom bil zelo hvaležen
>>Odgovor pošlji tukaj, čimprej<<
Area 51
rc-car ::
1. tist za vente ni vhod ampak izhod, razen za RPM.
2. druge vente priklopi direktno na molex, kar ti prioporocam, da nardis tudi s tistimi, ki so ze zdaj na ohisju, ker lahko se zgodi, da se zcna maticna enkrat mal zgat
2. druge vente priklopi direktno na molex, kar ti prioporocam, da nardis tudi s tistimi, ki so ze zdaj na ohisju, ker lahko se zgodi, da se zcna maticna enkrat mal zgat
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
segi ::
Kako pa to se nardi ?
Mogoče tako kot si opisal v moji temi?
Mogoče tako kot si opisal v moji temi?
---------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Segi podobo na ogled postavi,
ker bolj resnico ljubi kakor hvalo,
zad skrit vsevprek posluša, kaj zijalo
neumno, kaj umetni od nje pravi
----------------------------------------------
Oprostite, ker težim ampak še vedno mi ni jasno, kako priklopiti ventilator na molex, kako to gre. Prosim rešte me iz tega!!!
Hvala vsem, ki mi pomagate!!!
Area 51
Grr..
Na molexu precvikas crno in rumeno zico, pol pa das gor cokoladko in das crna na crno, rdeco pa na rumeno.
To je to!
Na molexu precvikas crno in rumeno zico, pol pa das gor cokoladko in das crna na crno, rdeco pa na rumeno.
To je to!
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Imam pa še en problem. Na molexu imam dve črni in eno rumeno. Kero črno naj režem????????
Area 51
Ni vazno, obe sta zemlja!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | chasis fan + potenciometer problemček.Oddelek: Strojna oprema | 1771 (1616) | baltso |
» | Zalman cooler in temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1309 (1057) | b4ssk1ller |
» | vec ventilatorjev na molexOddelek: Strojna oprema | 1130 (1029) | Azrael |
» | Hlajenje z zalman ventilatorji...Oddelek: Strojna oprema | 1458 (1266) | frenk |
» | Čemu služi rumena žica na ventilatorju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2739 (2357) | segi |