» »

Kje kupiti samo radijsko fm anteno z ojačevalcem?

Kje kupiti samo radijsko fm anteno z ojačevalcem?

nokia6310 ::

Pozdravljeni!
Zanima me v bigbangu sem gledal pa so mi rekli, da so pred časom imeli neko palco, ki naj bi bila radijska antena.
Zanima me kje se da tako anteno dejansko kupit, pa da bi bila kolikor toliko kvalitetna, ker je bigbang nima?
Anteno potrebujem za yamahin tunner, ki mi s tisto priloženo žičko sprejema več ali manj same šume, pa ne vem a so oddajniki tako slabi al je tunner za 40 k tako slab da ne more radio slovenija recimo sprejemat čisto brez šuma?
Ker precej snemam iz radija mi to res veliko pomeni zato bi rad dobil nekaj takega, kar bi mi dejansko ustrezalo in s čimer bi bil zadovoljen, pa da zdaj ne letam zaston po celi ljubljani bi bilo dobro ko bi kdo vedel kje tako stvar kupiti?
Hvala vam za pomoč.

Avian ::

kontaktiraj tu ali pa tu

pa mislim da bos se najbolj zadovoljen. osebno sm ze parim namontiru kar zunanjo anteno pa je bil mir

lp Avi

Hvala za tale 2 odlična linka.
Morda pa bom prešaltal na satelit, bo vsaj brez šumov se morda motim?

Tero ::

če imaš širopasovni internet bi mogoče razmišljal o poslušanje radia preko interneta...
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Tero: Ni šans nikakvi beatrate popačenja prekinitve itd.
Raje mam šum pa čist signal kot pa nič šuma pa zanič beatrate pa še prekinitve, ki se po netu pogosto dogajajo.
Vzel bom rotator pa usmerjeno iskrino anteno pa še satelit, da bo končno enkrat mir.
Tale kabel pa bom odjavu ker je čist brezvezn.
Ko pridejo tehniki pogledat neki nardijo da šuma ni pol ko grejo spet šumi tko da jst res ne vem kaj dela tale telemach.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri digitalni radio tuner - DAB komponenta ali druga rešitev ob ukinitvi analogneg (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5412325 (7972) Juneau
»

Kvalitetna zvočna kartica

Oddelek: Zvok in slika
222373 (2087) neres
»

Winfast TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
918564 (5536) Pyr0Beast
»

Kar naenkrat se mi je začel pojavljati brum zakaj?

Oddelek: Pomoč in nasveti
232056 (1604) multiscan
»

TV KARTICA - kaj kupiti

Oddelek: Kaj kupiti
302705 (1868) AngelOfDeath

Več podobnih tem