Forum » Operacijski sistemi » Problem v novell:suse linux
Problem v novell:suse linux
rdecaluc ::
instaliral sem igrico UT2004 in sem poskusil naredit bliznico v "start" meni pod submenu igre.
vse vredu deluje igrica se zažene , ampak !1 ikona od UT2004 mi skace ves cas ko sem v igri (na sredini ekrana skace)
in nevem kako bi jo odstranu.
probal sem direkten link potegnit od UT programa in dela bp .
cim pa naredim bliznico (nima veze katero ikono si izberem) mi skace skoz ves spil
a kdo ve a je to bug al ga jz kej "lomim"?
lp
vse vredu deluje igrica se zažene , ampak !1 ikona od UT2004 mi skace ves cas ko sem v igri (na sredini ekrana skace)
in nevem kako bi jo odstranu.
probal sem direkten link potegnit od UT programa in dela bp .
cim pa naredim bliznico (nima veze katero ikono si izberem) mi skace skoz ves spil
a kdo ve a je to bug al ga jz kej "lomim"?
lp
Jan987 ::
no mene zdej zanima v vezi s tem suse linux-om:
sm si ga naložu in mi ne dela net. zdej kaj morm nastavit da bo net delov. mam ADSL preko routerja tko da ni potrebnega nobenega povezovanja recimo v windowsih in pa w linux pingo si sam odpru brskalnik pa je delal tle pa piše da strani ni mogoče prikazati! To mi nekako diši kotda nebi zaznalo mrežne kartice oz. da nebi bili nameščeni gonilniki za plate (mrežna je integrirana na plati). če kdo ve rešitev problema, se vsekakor priporočam!
sm si ga naložu in mi ne dela net. zdej kaj morm nastavit da bo net delov. mam ADSL preko routerja tko da ni potrebnega nobenega povezovanja recimo v windowsih in pa w linux pingo si sam odpru brskalnik pa je delal tle pa piše da strani ni mogoče prikazati! To mi nekako diši kotda nebi zaznalo mrežne kartice oz. da nebi bili nameščeni gonilniki za plate (mrežna je integrirana na plati). če kdo ve rešitev problema, se vsekakor priporočam!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unreal Tournament 2004Oddelek: Igre | 1629 (1104) | ilidany |
» | Nov popravek in razširitev za Unreal Tournament 3Oddelek: Novice / Igre | 4902 (3471) | Ktj |
» | Unreal Tournament 2007Oddelek: Igre | 1735 (1195) | poluks |
» | UT2004 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5066 (3765) | Aggressor |
» | adsl-pomocOddelek: Operacijski sistemi | 869 (799) | BaRtMaN |