Forum » Operacijski sistemi » coyote ssh console
coyote ssh console
iNN ::
Zivijo!
V kisti ki mi sluzi kot router (namescen je coyote linux) nimam graficne ter prikloplene tipkovnice, tako da je edina moznost za uporabo konzole ssh. Sedaj pa, ko se povezem me postavi na main configuration meni. Sedaj naj bi lahko preklopil na "obicajno" konzolo z tipko q (quitas cfg meni) Vendar se tukaj pojavi prob. ce izberem "q" mi namrec zapre putty, ali se lahko temu izognem?
lp
V kisti ki mi sluzi kot router (namescen je coyote linux) nimam graficne ter prikloplene tipkovnice, tako da je edina moznost za uporabo konzole ssh. Sedaj pa, ko se povezem me postavi na main configuration meni. Sedaj naj bi lahko preklopil na "obicajno" konzolo z tipko q (quitas cfg meni) Vendar se tukaj pojavi prob. ce izberem "q" mi namrec zapre putty, ali se lahko temu izognem?
lp
==
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC vs XBOX ONE vs PS4Oddelek: Pomoč in nasveti | 1121 (991) | Jerry000 |
» | XBOX LIVEOddelek: Konzole | 2186 (1972) | Pesimist |
» | Konzole se ne bodo pocenileOddelek: Novice / Konzole | 6461 (4976) | Gregor P |
» | Xbox 360 Elite splavljen v ZDAOddelek: Novice / Konzole | 4045 (2349) | Mavrik |
» | Uradne informacije o izidu Nintendo WiiOddelek: Novice / Konzole | 5539 (5012) | Tr0n |