» »

Warsow - Open Source FPS ownage!

Warsow - Open Source FPS ownage!

Forstner ::

Free game, fps, cpma-like style - cpma q3 mod vsi poznate, zadeva je podobna,
s tem da vkljucuje se kup novitet (dash-jump, wall-jump...), res hudo dodelan moving.
Ce bi mogu game opisat na hitro bi reku da je warsow mix dveh odlicnin competativnih spilov: q2+painkiller.

Trenutna verzija je 0.072a, vendar se to hitro spreminja, ker dev team vsak mesec
poskrbi za updejte itd.
Naslenja verzija se pricakuje hmalu in bo prva 0.1 alpha verzija spila.
Dev team obljublja veliko popravkov, Lightning gun (shaft), nove CTF, 1v1, in tdm mape.

Osnovan je na qfusion enginu, tko da dela na se tako sphookanem pc-ju^^
V glavnem, ce ste kdaj uzival v q2/3, painkiller, ali cpma modih, je tale spil a must!
Pridte na qnet, #warsow, #warsow.tdm
najte "burrek" oz. "bee`", pa se zmenmo za spil :))

Obstajajo verzije za linux in win.
Download it here
Mislim da nekdo celo porta zadevo na mac-a :P god help him.

:>
  • spremenil: Forstner ()

bajsibajsi ::

Sprobal ze v0.061 pa mi ni bla vsec. Vsec mi je moving, jumps... ampak to je pa tud vse. Graficno zgleda dokaj uboga; res pa je da sem jo "igral" tudi na Duron1200Mhz in mislim, da bi delala tudi na polovici te frekvence. :) Je pa pohvalno, da je free in da deluje tudi pod LinuxOS.

Forstner ::

hehe, grafika je bol so - so :)
je pa precej tudi odvisno od textur v mapi. Recimo tale mapa ima, zlo lep texturing, in precej izboljsa celi feeling.

Sicer pa, ce igras kerkoli (dm)fps vec kot 1x na teden na public, je itak tvoj .ini oz .cfg u nulo zripan vseh bonbonckov, zarat framerate-a itd :))

ti predlagam da pocakas na 0.1 verzijo, dev-si res veliko obljubljajo za ta release.
Sej ka ti pa preostane, ut2k4 je dead, q4 je uhm.. unplayable, a bos Kantri Strajk spilu :D hehe

hf

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Doom 4 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
659118440 (33727) SoundBlaster
»

Quake Champions (Quake 5) (strani: 1 2 3 )

13917992 (8433) scipascapa
»

Quake 3 Arena

293274 (2478) Sc0ut
»

Quake IV - Multiplayer (strani: 1 2 3 )

1219353 (6127) ERGY
»

War§ow 0.1 - a Free Fast FPS