Forum » Igre » War§ow 0.1 - a Free Fast FPS
War§ow 0.1 - a Free Fast FPS
xgo ::
War§ow je zaston igra, ki je narejena na modificiranem q2 pogonu - Qfusion (lahko jo igrate na windowsih kot tudi linuxih)
Igra poskusa zajeti vse dobre stvari iz quake1, 2, 3 in Unreal Tournament in dodati se veliko novih zabavnih stvari
je zelo preprosta za zacetnike
download
windows
Levitation
Multiplay
linux
Multiplay
Levitation
irc-quakenet #warsow #warsow.tdm #warsow.ctf
slike
War§ow 0.11 out!
nadgradnja je zelo priporocljiva
z 0.11 lahko igrate na 0.1 serverjih in obratno
Igra poskusa zajeti vse dobre stvari iz quake1, 2, 3 in Unreal Tournament in dodati se veliko novih zabavnih stvari
je zelo preprosta za zacetnike
download
windows
Levitation
Multiplay
linux
Multiplay
Levitation
irc-quakenet #warsow #warsow.tdm #warsow.ctf
slike
War§ow 0.11 out!
nadgradnja je zelo priporocljiva
z 0.11 lahko igrate na 0.1 serverjih in obratno
- spremenil: Tilen ()
kihc ::
Waaaaaa, totalno zakon, cisti UT1 remake, samo se alternative fire na orozjih nej postimajo pa so zmagal.
Btw, kakšna je razlika med levitation pa multiplay? Sem zaenkrat probal samo levitation, pa se mi ne da še druzga probavat?
Btw, kakšna je razlika med levitation pa multiplay? Sem zaenkrat probal samo levitation, pa se mi ne da še druzga probavat?
x
ahac ::
Ni razlike. Tisto je samo page od kjer downloadaš.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
NoUse4AName ::
Pa imaš inštalirane nvidia driverje? Default z sistemom pridejo dummy driverji, ki nimajo nevem kakšne podpore za 3d grafiko.
DOOM_er ::
imam ati in driverji so inštalirani... sej zdej bom dal gor debiana tko dam vidu če slučajn suse ne serje kej
Robots will steal your job. But that's OK
sam neki a je to normaln da se slika kr neki ukrivlja skos pa tko, ker se mi zdele po pol ure neprestanega igranja meša in potreben sem cigareta
a ni kul filing... drgač pa pod graphic naštimi FOV do 120 priporočeno 110
strictom ::
Lihkar si jo dljam. Ampak kot zgleda je igra carska. Ena redkih, ki je tu na slo-techu niste prešimfali do konca. Škoda edino da res ni na Trinity enginu nareta.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
q3 pogon se imenuje q3 pogon. Trinity je bilo razvojno ime ki so ga uporabljali preden so hoteli povedat da delajo na q3.
Čisto vsi mu pravijo Trinity in tako mu pač še jaz pravim Trinity. Q3 Engine, je tako...tako... dolgočasno.
Čisto vsi? Daj par primerov potem. Jaz sem q3 igral kr nekaj let in še vedno spremljam sceno. Pa še nisem slišal besede trinity od q2 časov.
Iz linka:
Slabo ste spremljali razvoj Quakea :)
Call of Duty isto laufa na Trinity pogonu. Wolfenstein tudi. Pa še mogoče bi se kakšna igra našla.
Sorry za OFFT.
The new deathmatch multiplayer-only game from id Software powered by the new Trinity graphics engine.
Slabo ste spremljali razvoj Quakea :)
Call of Duty isto laufa na Trinity pogonu. Wolfenstein tudi. Pa še mogoče bi se kakšna igra našla.
Sorry za OFFT.
Jao kaj morem vedno past v te neumne debate.
Trinity je bilo kodno ime v začetku razvoja quake3. John Carmack vsakič ko konča z eno igro gre raziskovat in probavat razne stvari za svoj naslednji projekt. Preden so bili pripravljeni povedat da delajo q3 je to kar je programiral imenoval Trinity. Ker v tistih časih je še pisal tele svoje plan update (blog v bistvu).
Ime trinity je bilo opuščeno. Tako kot je MS opustil ime longhorn in uporablja zdaj vista.
Pa mimogrede, rekel sem povej mi kdo uporablja to ime in ne najdi mi eno stran.
Evo google test:
Personalized Results 1 - 50 of about 491 for +"trinity engine" +quake. (1.14 seconds)
Personalized Results 1 - 50 of about 177,000 for +"quake 3 engine" -trinity. (0.53 seconds)
In seveda strani ki omenjajo trinity v povezavi z quake so skoraj vse zelo stare.
Trinity je bilo kodno ime v začetku razvoja quake3. John Carmack vsakič ko konča z eno igro gre raziskovat in probavat razne stvari za svoj naslednji projekt. Preden so bili pripravljeni povedat da delajo q3 je to kar je programiral imenoval Trinity. Ker v tistih časih je še pisal tele svoje plan update (blog v bistvu).
Ime trinity je bilo opuščeno. Tako kot je MS opustil ime longhorn in uporablja zdaj vista.
Pa mimogrede, rekel sem povej mi kdo uporablja to ime in ne najdi mi eno stran.
Evo google test:
Personalized Results 1 - 50 of about 491 for +"trinity engine" +quake. (1.14 seconds)
Personalized Results 1 - 50 of about 177,000 for +"quake 3 engine" -trinity. (0.53 seconds)
In seveda strani ki omenjajo trinity v povezavi z quake so skoraj vse zelo stare.
Tr0n ::
Jaz sem imel celo edino slovensko Q3A stran, kjer sem redno pisal novice, pa se ne spomnim imena Trinity. :)
Ma saj vseeno no. Sm se navadil na Trinity pa me bolijo moda če je to blo kodno ime.
Warsow: Igre mi ne gre inštalerat. Kakor ko kliknem na inštaler mi rukne "ERROR: failed to run opengl32.dll" in ne gre. Kak nasvet?
Warsow: Igre mi ne gre inštalerat. Kakor ko kliknem na inštaler mi rukne "ERROR: failed to run opengl32.dll" in ne gre. Kak nasvet?
icemarik ::
Postavili smo en SLO warsow server na 100Mb liniji.
Downloadajte novo verzijo HLSW katera sedaj tudi podpira warsow in dodajte naš server.
212.235.255.112:44400 bH! Bad - HabBit SLO Warsov server
Na serverju je omogočen TDM, CTF, Duel, Duel_Quad, quad, ffa ALL AROUND SERVER.
Za votanje mape enostavno vtipkate callvote map "ime mape" . Ali samo callvote in se vam bodo pokazali na azpolago vsi omogočeni ukazi. Kmalu bomo naložili še več map. Saj za CTF jih res primanjkuje. Se vidimo zvečer na serverju. GL&HF
Če imate kake pripombe mnenja pohvale jih prosim napišite v forum.
#warsow.slo on quakenet.org
Downloadajte novo verzijo HLSW katera sedaj tudi podpira warsow in dodajte naš server.
212.235.255.112:44400 bH! Bad - HabBit SLO Warsov server
Na serverju je omogočen TDM, CTF, Duel, Duel_Quad, quad, ffa ALL AROUND SERVER.
Za votanje mape enostavno vtipkate callvote map "ime mape" . Ali samo callvote in se vam bodo pokazali na azpolago vsi omogočeni ukazi. Kmalu bomo naložili še več map. Saj za CTF jih res primanjkuje. Se vidimo zvečer na serverju. GL&HF
Če imate kake pripombe mnenja pohvale jih prosim napišite v forum.
#warsow.slo on quakenet.org
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Quake Champions (Quake 5) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17956 (8397) | scipascapa |
» | Quake 3 ArenaOddelek: Igre | 3267 (2471) | Sc0ut |
» | Freeware igreOddelek: Igre | 2923 (2235) | dzinks63 |
» | Katera igrica je najboljša za igro prek interneta? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6472 (4750) | PaX_MaN |
» | Kaj podobnega enemy territoriju?Oddelek: Igre | 1373 (1240) | steev |