Forum » Programska oprema » napake pri prenosu (nujna pomoč)
napake pri prenosu (nujna pomoč)
rontajzel ::
pozdravljeni!
imam en zlo velik problem. večina prenesenih datotek z interneta je poškodovanih, in se jih ne da odpreti. tudi če postopek ponovim, ponovno prenesem datoteko je problem še vedno isti. najprej sm mislil, da je datoteka v okvari že v osnovi, vendar se mi to dogaja skoraj pri vsaki. iste datoteke sm prenesel še na sestrinem računalniku tam so delovale normalno, prav tako tudi na mojem računalniku ko sem si jih prenesel s pomočjo usb ključa. zgleda da je težava v prenosu.
upam da kdo pozna zgornji problem!
hvala za pomoč
imam en zlo velik problem. večina prenesenih datotek z interneta je poškodovanih, in se jih ne da odpreti. tudi če postopek ponovim, ponovno prenesem datoteko je problem še vedno isti. najprej sm mislil, da je datoteka v okvari že v osnovi, vendar se mi to dogaja skoraj pri vsaki. iste datoteke sm prenesel še na sestrinem računalniku tam so delovale normalno, prav tako tudi na mojem računalniku ko sem si jih prenesel s pomočjo usb ključa. zgleda da je težava v prenosu.
upam da kdo pozna zgornji problem!
hvala za pomoč
~rontajzel~
AMD A64 3800+ X2; ASUS A8N-E ULTRA; ATI RX1600pro;LC600W; DDR 3GB; SATAII 820GB
rontajzel ::
dans sm na novo naložu win in je zdej dobr :D
hvala vseeno
hvala vseeno
~rontajzel~
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Corrupted files - omrežje ne dela prav?Oddelek: Omrežja in internet | 2649 (1343) | Zvitor |
» | Prenos Partis torrentov na drug računalnikOddelek: Omrežja in internet | 3308 (2597) | joker16_7 |
» | MSDNAAOddelek: Pomoč in nasveti | 1645 (1114) | fosil |
» | Zunanji disk težavaOddelek: Strojna oprema | 4046 (4046) | diative |
» | motorola v 360!Oddelek: Mobilne tehnologije | 2944 (1552) | schranzek |