Forum » Programska oprema » Program ActivCard Gold 2.0.1
Program ActivCard Gold 2.0.1
Jok3r ::
Formatiral sem računalnik sedaj pa nikjer na internetu ne najdem tega programa. Pred nekaj časa so ga še imeli na www.banka-celje.si sedaj pa ko so prenovili spletno stran pa ga ni vec gori. Mi ga lahko prosim kdo pošlje ali pa prilepi link. Hvala...
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
jernej21 ::
js sm tut pred kratkim formatiru računalnik pa sm naložu nazaj staro verzijo pa ni delal
potem sm pa poklicu na banko celje pa so mi tam pomagal usposobiti program, da mi sedaj deluje
bom pogledal kako verzijo so mi poslal
potem sm pa poklicu na banko celje pa so mi tam pomagal usposobiti program, da mi sedaj deluje
bom pogledal kako verzijo so mi poslal
Tear_DR0P ::
www.activcard.com
probi pri njih - link je direkt na diverje
ko sm jst dal na comp SP2 in mi je AC reader prek com porta nehu delat, sm od njih dobil fileje, ki so zopet usposobl reader sam so neki sajt spremenil
ma pa še www.crea.si tudi svoj pejđ z driverji - tudi link direktno tja
crea d.o.o. je zastopnik za slovenijo
probi pri njih - link je direkt na diverje
ko sm jst dal na comp SP2 in mi je AC reader prek com porta nehu delat, sm od njih dobil fileje, ki so zopet usposobl reader sam so neki sajt spremenil
ma pa še www.crea.si tudi svoj pejđ z driverji - tudi link direktno tja
crea d.o.o. je zastopnik za slovenijo
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ActivIdentity in Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 8396 (5709) | aigmt |
» | Proklik in LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 3961 (3391) | knesz |
» | XP SP2 spet buri duhove (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8486 (6283) | Keyser Soze |
» | Zakaj uporaba Microsoftovih rešitev NI zavarovanaOddelek: Loža | 2494 (1892) | BigWhale |
» | Mozzila Firefox problemOddelek: Programska oprema | 2199 (1976) | Likeb |