Forum » Pomoč in nasveti » STR in Hibernate
STR in Hibernate
ferjan ::
DVA problema: v Win2k - MSI K7T Turbo-R
1. Ko se sistem zbudi iz Suspend To Ram stanja mi včasih (povdarjam zadeva je popolnoma naključna) izpiše "you have unplugged or ejected the device - isdn modem". In če hočem klicati na net moram restartati računalnik .... zoprno saj STR na tak način zgubi svoj smisel.
2. Ko se sistem zbudi iz Hibernate stanja mi ne deluje ps2 miška. Imam dve miški in tista, ki je na USB (brezžična) deluje normalno...sledi reset
POMOČ!
1. Ko se sistem zbudi iz Suspend To Ram stanja mi včasih (povdarjam zadeva je popolnoma naključna) izpiše "you have unplugged or ejected the device - isdn modem". In če hočem klicati na net moram restartati računalnik .... zoprno saj STR na tak način zgubi svoj smisel.
2. Ko se sistem zbudi iz Hibernate stanja mi ne deluje ps2 miška. Imam dve miški in tista, ki je na USB (brezžična) deluje normalno...sledi reset
POMOČ!
Spajky ::
mislim, da bi te mogel ACPI zezat; instaliraj OS brez tega in v biosu izklopi: assign IRQ for Acpi..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Buejnje PC-ja brez razlogaOddelek: Strojna oprema | 1118 (871) | Alexius Heristalski |
» | Izšel Linux 3.6Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3905 (2845) | SasoS |
» | Sistem zmrzuje (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4991 (4256) | karjolca |
» | Težave z monitorjem-aOddelek: Pomoč in nasveti | 821 (780) | kuglvinkl |
» | Red Hat Linux 8.0 in Windows XP Pro?Oddelek: Operacijski sistemi | 931 (887) | ElectricMan |