Forum » Programska oprema » Vstavljanje kazala v Wordu
Vstavljanje kazala v Wordu
Maribor ::
Malo me skleroza matra, pa sem pozabil kako se v vordu vstavi kazalo za nalove in slike, vem samo da je potrebno oblikovat sloge, pa ne najdem. imam pa office xp 2003.
hvala
hvala
Bolje ispast glup, nego iz aviona :)
ajko ::
Tako je, najprej si oblikuj sloge, se pravi naslove, naslove slik, besedilo pa imej oblikovano kot navadno oz. telo besedila...
Sloge tako imas zgoraj po vsej verjetnosti v opravilni vrstici, če pa ne pa jih najdeš pod Oblika-Slogi in oblikovanje.
Nato pa gres pod Vstavljanje-Sklic-Kazala ter si vstaviš kazalo, naj si na začetku ali na koncu. Če boš po vstavitvi kazala še kaj spreminjal (da se številke strani spremenijo), potem si moreš posodobiti polje oz. kazalo (klikneš z desno na kazalo - Posodobi polje.
Evo to je to.
Upam da sem ti s tem kaj pomagal.
LP
Sloge tako imas zgoraj po vsej verjetnosti v opravilni vrstici, če pa ne pa jih najdeš pod Oblika-Slogi in oblikovanje.
Nato pa gres pod Vstavljanje-Sklic-Kazala ter si vstaviš kazalo, naj si na začetku ali na koncu. Če boš po vstavitvi kazala še kaj spreminjal (da se številke strani spremenijo), potem si moreš posodobiti polje oz. kazalo (klikneš z desno na kazalo - Posodobi polje.
Evo to je to.
Upam da sem ti s tem kaj pomagal.
LP
-----------
AjkoSan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kazalo v worduOddelek: Pomoč in nasveti | 1997 (1451) | [D]emon |
» | Je mogoče narediti odseke v OpenOffice Writerju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1960 (1775) | Icematxyz |
» | Izdelava kazala v LibreOfficeOddelek: Programska oprema | 1348 (1275) | slitkx |
» | WordOddelek: Programska oprema | 2944 (2622) | c2-td |
» | Microsoft Word 2003,kako sliko zraven texta?Oddelek: Programska oprema | 3182 (3002) | Racunalnik |