Forum » Programska oprema » Ugotovil moj ip in ping
Ugotovil moj ip in ping
FALCONEYE ::
Zadnje case me kolega zajebava da mi preko msnja ali nevem kak bere ip in msn ping. Kako je to možno?
S katerim programom on to dela ali mu lahko jaz to tudi napravim in kako? S enim programom se da imitirati preko msnja druge ljudi sem probal pa pri njemu ne deluje zakaj? Prosim pomagajte mi rad bi se mu revangiral nekak, ker me stalno stem zajebava.
S katerim programom on to dela ali mu lahko jaz to tudi napravim in kako? S enim programom se da imitirati preko msnja druge ljudi sem probal pa pri njemu ne deluje zakaj? Prosim pomagajte mi rad bi se mu revangiral nekak, ker me stalno stem zajebava.
Upam da pride dan ko bom podedoval delnice pri microsoftu.
mihec87 ::
Ne vem kako te lahko en bedak ob zivce spravi s tem ko ve tvoj ping od msn pa tvoj ip drgac pa konzola pa netstat pa vidis njegov ip s tem da mores njemu neki nujno posiljat pa use programe ko uporabljajo net ugasn da nebos mel ful ip-jev
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MSNOddelek: Programska oprema | 1245 (1041) | Ciklamen |
» | drwatson32.exe proces - 30x hkratiOddelek: Operacijski sistemi | 1075 (1075) | Goldee |
» | MSN na več lokacijahOddelek: Pomoč in nasveti | 937 (802) | akulp |
» | Kakšen bi moral biti MSN po vaše?Oddelek: Programska oprema | 903 (792) | ZigX- |
» | IP naslovOddelek: Pomoč in nasveti | 992 (857) | Lith |