Forum » Pomoč in nasveti » Problem z risi na monitorju
Problem z risi na monitorju
Yacksy ::
Imam mali problem z mojim Samsungom 959nf. Monitor je super, edini problem je, da so se na ekranu začeli pojavaljti risi. Pa ne zato, ker bi slabo ravnal z njim, temveč kar brez kakega razloga. Najprej je bil samo en ris, zdaj pa je zadeva postala moteča. Ko sem malo pogeldal po etu, sem našel tole temo:
Problem z Samsung NF959NF
Najmrž je šel antirefleksivni premaz. Se pravi, da je treba zadevo zdrgnit dol. Sedaj vas samo še vprašam, če kdo ve, kje je ta premaz, na zunanji strani ali na notranji. Monitorja še nisem odpiral, tudi gledal ne kako je narejen. A ima steklo ločeno, ali je to vse skupaj zlito? Upam, da to kdo ve. Da ne bom po našačni strani drgnil :)
Mi je pa škoda takega monitorja, ker tole je ena hudo bedna fora kako uničit odlični monitor.
Problem z Samsung NF959NF
Najmrž je šel antirefleksivni premaz. Se pravi, da je treba zadevo zdrgnit dol. Sedaj vas samo še vprašam, če kdo ve, kje je ta premaz, na zunanji strani ali na notranji. Monitorja še nisem odpiral, tudi gledal ne kako je narejen. A ima steklo ločeno, ali je to vse skupaj zlito? Upam, da to kdo ve. Da ne bom po našačni strani drgnil :)
Mi je pa škoda takega monitorja, ker tole je ena hudo bedna fora kako uničit odlični monitor.
Shit happens
- spremenil: Yacksy ()
Davidoff ::
Se opravičujem, da odpiram že tako staro temo! Ampak tvoj problem je enak mojemu...Isti monitor 959NF, monitorja nisem nikdar čistil tako da bi ga drgnil al pa kaj ampak so se mi pojavili po celem ekrnu neki risi. Dvomim da bi to lahko bilo od čiščenja kajti risi imajo nekako ravne poteze in ne spiralne, ki bi pomoje bili od čisščenja.
A je še imel kdo drug podoben problem, oz. ga ima? In kako naj to stvar odpravim, je možno reklamirat to?
LP in hvala za odgovore!
A je še imel kdo drug podoben problem, oz. ga ima? In kako naj to stvar odpravim, je možno reklamirat to?
LP in hvala za odgovore!
Pivo Laško vsak dan eno flaško!
suntrace1 ::
Imel isti problem, očitno se vsem po določenem času odlušči antirefleksijski sloj dol. Edino kar lahko narediš je, vzameš Viledo, jo zmočiš in z žimnato stranjo zdrgneš ves sloj dol v enakomernih gibih. Pa ne preveč pritiskat da ne spraskaš stekla. Bil pri vseh optikih v Lj, in ne pomaga nobena pasta in ne vem kaj. Reklamacijo pa lahko po mojem uveljaviš če imaš še veljavno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudna PRASKA na ekranu !!!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4383 (3233) | Michaelosz |
» | [LCD] ČistiloOddelek: Strojna oprema | 3851 (3094) | Gajba |
» | Problem z Samsung NF959NFOddelek: Pomoč in nasveti | 1801 (1566) | Jok3r |
» | kateri samsung monitor: 959NF ali 757NFOddelek: Kaj kupiti | 1581 (1386) | tsh2 |
» | Katerega od naštetih monitorjev naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2082 (1639) | gappee |