Forum » Pomoč in nasveti » Moj zvočni sistem ne deluje kot bi moral (sumim, da je problem pri zvočni kartici)
Moj zvočni sistem ne deluje kot bi moral (sumim, da je problem pri zvočni kartici)
LukaVi ::
Imam precej glasne zvčnike in za normalno poslušanje je potrebo samo malo zavrteti kolešček za jakost glasu. Včeraj pa sem opazil, se mi neka normala jakost razvije šele na polovici celotne poti tega koleščka. Mislil sem si, da gre za kakšno nastavitev, zato sem se odrpavil na v Creative Sorround Mixer, ki pa na moje veliko presenečenje ni trzal (javil je samo neko napako). Potem sem odšel v Creative Diagnostic, ki mi je sporočil, da moja zvočna krtica ni priključena na računalnik :S. Lepo bi prosil, da mi pomagate! Prosim!
lep pozdrav
- spremenil: LukaVi ()
LukaVi ::
Se opravičujem, da sem motil, težavo mi je uspelo odpravit (driverje sem dol vrgel in jih še enkart naložil)
lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SB X-Fi test predvajanja specifičnega zvokaOddelek: Zvok in slika | 2709 (2039) | KTr1sk |
» | Vista in nedelovanje 5.1 zvočnikov ...Oddelek: Operacijski sistemi | 1545 (1545) | mihax00 |
» | Problem z zvočno kartico creativeOddelek: Zvok in slika | 873 (751) | _jackson_ |
» | Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300Oddelek: Zvok in slika | 1908 (1527) | igorjan |
» | Kje lahko dobim Creative Recorder, ki ga ni poleg gonilnikov?Oddelek: Zvok in slika | 1037 (929) | CaqKa |