Forum » Omrežja in internet » Ne pošilja priponk večjih od 30KB
Ne pošilja priponk večjih od 30KB
vancika ::
Preko mejla mi noče pošiljati priponk večjih od 30KB, v nikakršni obliki(jpg,rar,zip).Isti problem se pojavi preko email.si in siol.net,tudi mimo strežnika(direktno z internetne strani e.mail.si),mimo požarnega zidu in mimo antivirusnega.Isti problem imam tudi pri prenosu datotek preko Msn-ja.Imamo siol adsl,na istem vodu imamo štiri računalnike, s tem, da noben od ostalih priključenih nima tega
problema. Res pa je, da imam jaz na svojem drugačen protokol za priklop, ker ni dopuščal enakega kot ga imajo ostali doma, baje zato, ker imam Win 2000, medtem ko imajo ostali xp-eje.Prosim za pomoč!
problema. Res pa je, da imam jaz na svojem drugačen protokol za priklop, ker ni dopuščal enakega kot ga imajo ostali doma, baje zato, ker imam Win 2000, medtem ko imajo ostali xp-eje.Prosim za pomoč!
nelit ::
Ne vem če je to ravno to... ampak pri takšnih težavah pomaga drtcp. Torej zloudaš programček Drtcp iz http://helpdesk.siol.net/drtcp.exe. Poženeš program in nastaviš vrednost MTU za mrežno kartico, ki jo uporabljaš na 1492. Po ponovnem zagonu bi vsaj nekaj težav moralo izginit.
ps: DrTcp lahko zloudaš tudi drugje.
ps: DrTcp lahko zloudaš tudi drugje.
vancika ::
Naredila svetovano....pa nič drugače Vseeno hvala nasvet Čudno mi je bilo edino to, da med mrežnima, ki naj bi jih prepoznal programček(se motim?!)ni bilo tiste, ki jo imam jaz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z internetom, stranmi in messengerjemOddelek: Omrežja in internet | 974 (873) | BlazP |
» | Iščem ključ v registruOddelek: Omrežja in internet | 1179 (1072) | veteran |
» | MTU nastavitve za ADSLOddelek: Omrežja in internet | 1370 (1260) | Tr0n |
» | ADSL, hitrost DL pade zaradi ULjaOddelek: Omrežja in internet | 1929 (1713) | pivmik |
» | Problem: Programski ruter! (oz. winXP in sharanje internet povezave)Oddelek: Programska oprema | 1844 (1506) | MUC |