Forum » Pomoč in nasveti » IE 5.5 slo tezave z ActiveX
IE 5.5 slo tezave z ActiveX
zdravc ::
Občasno imam težave pri srfanju, ker mi IE javlja, da trenutne varnostne nastavitve prepovedujejo izvajanje ActiveX kontrolnikov na trenutni strani. Največ težav pa imam na strani debitela, kjer si sploh ne morem ogledati strani, saj ne morem prekiniti prikazovanja opozorila razen z nasilno prekinitvijo IE. Varnostne nastavitve so nastavljene na priporočeno (default).
Prosim za nasvet, kako rešiti težavo !!
Prosim za nasvet, kako rešiti težavo !!
kdor zna pa žih
- spremenil: zdravc ()
ToniT ::
V internet options imaš verjetno nastavljen security na High. Daj ga na medium in bo zadeva delovala.
Dafault level pomeni, da je security nastavljen po MSoftovo, obstaja pa več nivojev.
Dafault level pomeni, da je security nastavljen po MSoftovo, obstaja pa več nivojev.
Se vedno imam tezave. Poskusil sem z najnizjim nivojem varnosti, nakar sem dobil obvestilo za namestitev datoteke z naslova : http://download.macromedia.com/pub/shoc...
in se
Vzrok, da založnika ni mogoče določiti :
Podpisa Authenticode ni bilo mogoče najti.
To se mi ponavlja v nedogled, dokler ne prekinem raziskovalca.
PROSIM ZA POMOC !!!
in se
Vzrok, da založnika ni mogoče določiti :
Podpisa Authenticode ni bilo mogoče najti.
To se mi ponavlja v nedogled, dokler ne prekinem raziskovalca.
PROSIM ZA POMOC !!!
kdor zna pa žih
poker ::
IE poskuša naložiti Macromedia Flash, ki ga potrebuje za prikaz WEB strani (ker ta uporablja Flash). Pusti naj ti to naloži.
Sicer pa malo poglej na link
Sicer pa malo poglej na link
Hvala za pomoč. Poiskal sem Macromedia Flash player in ga instaliral. Sedaj deluje brez problemov.
kdor zna pa žih
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sledenje s superpiškotkiOddelek: Novice / Zasebnost | 5376 (3692) | poweroff |
» | Izdelovanje bannerjev- s katerim programom?Oddelek: Izdelava spletišč | 3934 (3484) | CaqKa |
» | Internet explorer se ugasa - sam od sebe... HELP !Oddelek: Pomoč in nasveti | 1731 (1619) | jarni2 |
» | Macromedia flash 8Oddelek: Izdelava spletišč | 2394 (2081) | Tody |
» | Flash player nabija CPUOddelek: Programska oprema | 959 (913) | R33D3M33R |