Forum » Operacijski sistemi » nevidne datoteke win 2000
nevidne datoteke win 2000
civava23 ::
V mapi mi je čez noč izginilo polovoca datotek v mapi. Datoteke niso bile zbrisane ali prestavljene.
Ko sem skušal skopirati nekatere datoteke iz varnostne kopije ( žal samo nekatere) nazaj v originalno mapo, me je win vprašal, če želim prepisati datoteke.Datoteke torej niso vidne, čeprav so verjetno še v mapi.
Datoteke niso označene kot skrite. Funkcija show hiden files and folders je vklopljnena.
Poiskusil sem z razlučnim progmi, Explorer, Windovs Commander, NC, Volkov, ampak datotek še vedno ni mogoče videti.
Kako rešiti zadevo
Ko sem skušal skopirati nekatere datoteke iz varnostne kopije ( žal samo nekatere) nazaj v originalno mapo, me je win vprašal, če želim prepisati datoteke.Datoteke torej niso vidne, čeprav so verjetno še v mapi.
Datoteke niso označene kot skrite. Funkcija show hiden files and folders je vklopljnena.
Poiskusil sem z razlučnim progmi, Explorer, Windovs Commander, NC, Volkov, ampak datotek še vedno ni mogoče videti.
Kako rešiti zadevo
gumby ::
probaj resetirat pravice in ownership za mapo...
ceprav kot admin bi moral videt datoteke
a mas kaksen virus, ki skriva datoteke?
ceprav kot admin bi moral videt datoteke
a mas kaksen virus, ki skriva datoteke?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gumby ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Onedrive meče datoteke v koš..Oddelek: Programska oprema | 3352 (2480) | hdx |
» | Administratorske pravice uporabniku za eno igroOddelek: Operacijski sistemi | 2937 (2084) | Ribič |
» | ne morem izbrisati datotekOddelek: Pomoč in nasveti | 8749 (7863) | Yossarian |
» | Mam neki zajebani virus/worm/spyware,... kateri Anti-Viruse disenejbla/briše njihoveOddelek: Programska oprema | 1221 (1098) | ivek12 |
» | Kako dobiti podatke iz drugega diska ki ima XP-jeOddelek: Pomoč in nasveti | 1047 (951) | ToniT |