Forum » Programska oprema » problem zagona Acronis-a
problem zagona Acronis-a
matijaz74 ::
Pozdravljeni Slo-tech-ovci!
Imam nek problem. Gre za Acronis Disk Director. Zagonska datoteka s mi je pokvarila. Sedaj me pazanima, katera je to? Namreč Ko zaženem računalnik se požene najprej Acronis. Kje je zapisano katero datoteko računalnik požene.
Ali je možno tudi mimo Acronic-a pognati WindowsXP ?
Hvala vam za odgovore.
lp
matijaz
Imam nek problem. Gre za Acronis Disk Director. Zagonska datoteka s mi je pokvarila. Sedaj me pazanima, katera je to? Namreč Ko zaženem računalnik se požene najprej Acronis. Kje je zapisano katero datoteko računalnik požene.
Ali je možno tudi mimo Acronic-a pognati WindowsXP ?
Hvala vam za odgovore.
lp
matijaz
lp
Matijaž
Matijaž
Luce ::
Prejšna verzije so imela to dobro lastnost, da so se po parih zagonih obešale ali izgubile kakšen dll file, to se je dogajalo ko se je nekontrolirano brisal register. Zadnja 10 verzija teh težav nima.
Lp Luce
Lp Luce
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtualizacija Windows 98Oddelek: Pomoč in nasveti | 3415 (2474) | krneki0001 |
» | Ghost, Acronis, ClonezillaOddelek: Pomoč in nasveti | 2230 (1749) | harvey |
» | Kako shraniti nastavitve XP jevOddelek: Operacijski sistemi | 971 (798) | bmen |
» | napaka na boot disku - win7 se ne zbootajo - je to konec?Oddelek: Operacijski sistemi | 2543 (2295) | lopov |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7403 (5823) | thebaloh |