Forum » Pomoč in nasveti » ATI Radeon 64 Mb TV OUT problem!
ATI Radeon 64 Mb TV OUT problem!
whatson ::
Nabavil sem grafično kartico ATI radeon 64MB s TV izhodom. Kartica deluje čisto v redu, vendar se mi pojavlja en problem.
Zaslonska slika na monitorju je OK. Problem je z zaslonsko sliko TV-ja. Sicer se na zaslonu TV-ja vidi vse, razen predvajanega divx filma, če tudi se film na monitorju vidi normalno, se mi na televiziji v oknu Windows media player-ja pokaže črno. Isto je pri full scren-u.
Kaj storiti?
Zaslonska slika na monitorju je OK. Problem je z zaslonsko sliko TV-ja. Sicer se na zaslonu TV-ja vidi vse, razen predvajanega divx filma, če tudi se film na monitorju vidi normalno, se mi na televiziji v oknu Windows media player-ja pokaže črno. Isto je pri full scren-u.
Kaj storiti?
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
cyber ::
Jap ni dovolj da sam kable povežeš treba je vklopit tud tv out v nastavitvah na kartici.
Potem spet kako imaš povezano, poišćeš tist kanal preko katerega imaš priklop.
Potem spet kako imaš povezano, poišćeš tist kanal preko katerega imaš priklop.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdaj je grafična zanič?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1140 (753) | BorutK-73 |
» | World of Warcraft opremlja vse zaslonske posnetke z izdajajočimi vodnimi žigiOddelek: Novice / Zasebnost | 4938 (4083) | techfreak :) |
» | dva monitorja-ena grafična-deljena slikaOddelek: Zvok in slika | 1034 (804) | birtija |
» | 2x 8800gt v SLI ali kaj drugega?Oddelek: Kaj kupiti | 1395 (1285) | JJM |
» | Kako pretvorit datoteko *.prn v *.doc?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2734 (2530) | Zzzzzzz |