Forum » Omrežja in internet » Prenosljivost številk
Prenosljivost številk
Klemenn ::
zanima me v kakem smislu bodo ''prenosljive'' telefonske številke?
omrežna najbrž ne?
torej, če imam prej nekej v stilu 0133***** potem bom mel pa 0590 33 *****?
omrežna najbrž ne?
torej, če imam prej nekej v stilu 0133***** potem bom mel pa 0590 33 *****?
LoneWolf ::
Prenosljiva je/bo tudi omrezna stevilka. Tvoja telefonska stevilka v celoti ostane nespremenjena.
antonija ::
Omrezna stevilka postane del tvoje stevilke. Omreznih stevilk potem ne bo vec, oz. ne bojo vec karakterizirale omrezij.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Storm ::
Zanima me, ali je že kdo od uporabnikov Slo-techa prenesel številko drugam in kakšne so njegove izkušnje, torej z prvim in nato z drugim operaterjem, kako so se obnašali, stroški, ostale težave,ipd.
Markec The Great
asgard2.0 ::
Pr Siolu še že da sem preveril za ostale me ne briga !!!
Konkurenca je dobra sam najbolš je pa Siol
Konkurenca je dobra sam najbolš je pa Siol
Šiht, CPU , Hrana, Spanje, Šiht ....
antonija ::
Ja, Slol je res zakon
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
danielka84 ::
asgard a si preprican>?
jaz sem klical pred tednom dni pa mi je gospa na siolu rekla da bo moznost prenosa stevilke po 10.5.2006 ??
jaz sem klical pred tednom dni pa mi je gospa na siolu rekla da bo moznost prenosa stevilke po 10.5.2006 ??
r5r ::
Kako boš pa vedel, če kličeš v isto omrežje (enak ponudnik) ali v drugo omrežje, saj so tarife zaenkrat različne ...
And it makes me wonder.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Irce nadleguje slovenska telefonska prevara (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 31903 (28627) | AndrejO |
» | Izkusnje s telefonijo IPOddelek: Omrežja in internet | 2088 (1495) | amigo_no1 |
» | Kraja mobilne identitete (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10963 (10963) | jc |
» | Telekom sux!!!!!!!!Oddelek: Loža | 1829 (1300) | ahac |