» »

Nakup Kartuše

Nakup Kartuše

dean444 ::

Imam problem danes sem šel kupiti črno kartušo za Epson stylus C43UX,in sicer uniprint trikrat sem mu povdaril za kateri printer potrebujem, on mi da zapakirano kartušo na kateri ni označen tip mojega printerja, vprašam ga če je siguren da bo ta kartuša prava, on pravi da ja saj mu je v računalniku označeno da je kompatibilna z mojim printerjem,
Pridem domov, odprem kartušo jo želim dati noter in ne gre ker ne paše je malce prevelika.

Kaj sedaj storti ,mi je on dolžan zamenjati kartušo za pravo glede na to da sem že odprl embalažo od kartuše- kartuša je še sicer nedotaknjena samo vzeta vn iz tistega ovitka.
xy

sonny ::

V vsakem primeru ti jo mora zamenjat!

Upam samo, da še imaš račun za dokazilo....

bamfy ::

Pa mimogrede ne kupovatneoriginal kartuš v igmi, ker ne delajo, al pa ne delajo dolgo, če že slučajno delajo se po parih tednih barva v kartuši posuši pa sper ne delajo...
wtf?

Alen716 ::

Kupili kartušo v Igmi XL301 refilano za HP.

Rezultati: spackani listi, kljub kalibraciji in ostalim standardnim nastavitvam, ki jih opraviš pri vsaki kartuši in res, tudi nehale delovati po 1 tednu, se je vse posušilo, cena brez računa 17.50 eur. Če bi to vedeli bi kupili v topsolutions po 22,40 originalno. Torej če imaš besedilo na A4, so po sredini črk horizontalno bele lise, pač manjka tekst.

Imate drugi tudi takšne izkušnje z podjetjem Igmo? Škoda, da tega posta nisem prej prebral. Kdo ve ali je potrebno morda še printer zamenjat, ko daš spet origilne kartuše notr, (ker je tista gobica v printerju pred tem brisala refilano kartušo?)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Alen716 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prah za Laserki toner

Oddelek: Kaj kupiti
303122 (2471) N-E-O
»

Kje kupim kartuse?

Oddelek: Kaj kupiti