Forum » Pomoč in nasveti » TEŽAVE Leadtek 6800 agp in igra Sniper Elite
TEŽAVE Leadtek 6800 agp in igra Sniper Elite
kanon ::
Pozdravljeni!
Mam en problem z svojo grafiko. V vseh igrah mi deluje zelo lepo na max nastavitvah, razen v igri Sniper Elite mi nagaja! Če igram online nikakor ne morem igrati na maksimalnih nastavitvah ker mi igra neprestano javlja da imam premalo pomnilnika(128), prav tako pa se mi med igranjem pojavljajo različne kvadratne pike na zaslonu ob igranju na medium in low detajlih. Teh težev pa nimam v Single player načinu saj brez problema igram na max nastavitvah. Zato prosim bistre glave da mi pomagajo!
Aja moj sistem: P4 2.8 1mb cache, 1024mb ram, plata asus P4C800E-Deluxe,maxtor 160gb.
Kartica se ne pregreva saj redko kdaj preseže 60C. Prav tako je hladen tudi procesor ( manj kot 35C)
Hvala za odgovore!
Mam en problem z svojo grafiko. V vseh igrah mi deluje zelo lepo na max nastavitvah, razen v igri Sniper Elite mi nagaja! Če igram online nikakor ne morem igrati na maksimalnih nastavitvah ker mi igra neprestano javlja da imam premalo pomnilnika(128), prav tako pa se mi med igranjem pojavljajo različne kvadratne pike na zaslonu ob igranju na medium in low detajlih. Teh težev pa nimam v Single player načinu saj brez problema igram na max nastavitvah. Zato prosim bistre glave da mi pomagajo!
Aja moj sistem: P4 2.8 1mb cache, 1024mb ram, plata asus P4C800E-Deluxe,maxtor 160gb.
Kartica se ne pregreva saj redko kdaj preseže 60C. Prav tako je hladen tudi procesor ( manj kot 35C)
Hvala za odgovore!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 4379 (3602) | polde66 |
» | Gt220- A je res tko zanč za špile?Oddelek: Strojna oprema | 3387 (2326) | Bananovec |
» | Intel Core i3 530 ali AMD Athlon II X4 640?Oddelek: Kaj kupiti | 2930 (2566) | D3m |
» | Call of JuarezOddelek: Igre | 2736 (2058) | BCSman |
» | Zakaj vsi tako kritizirate....Oddelek: Strojna oprema | 2119 (1389) | nodes |