Forum » Kaj kupiti » Nujno - nasvet glede nakupa digitalne kamere
Nujno - nasvet glede nakupa digitalne kamere
pia2001slo ::
Pozdrav vsem,
nujno bi prosil en nasvet glede nakupa Digitalne kamere...Ali ima mogoče kdo izkušnje s prodajalcem na Bolhi tuning2, ki prodaja sicer predvsem Plasme in LCD-je ima pa sedaj tudi ugodno ponudbo Kamer. Sicer je možen prevzem tudi v Mariboru in Ptuju ker pa sem iz drugega konca Slovenije, me zanima kako je kaj z varnostjo takega nakupa po hitri pošti in plačilu ob povzetju. Garancija je baje račun ki je v paketu. Kaj pa če v paketu ni ničesar ?
Prosim za nasvet čimprej
lp
Jolly
nujno bi prosil en nasvet glede nakupa Digitalne kamere...Ali ima mogoče kdo izkušnje s prodajalcem na Bolhi tuning2, ki prodaja sicer predvsem Plasme in LCD-je ima pa sedaj tudi ugodno ponudbo Kamer. Sicer je možen prevzem tudi v Mariboru in Ptuju ker pa sem iz drugega konca Slovenije, me zanima kako je kaj z varnostjo takega nakupa po hitri pošti in plačilu ob povzetju. Garancija je baje račun ki je v paketu. Kaj pa če v paketu ni ničesar ?
Prosim za nasvet čimprej
lp
Jolly
- spremenilo: bastadu ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AA akumulator&polnilecOddelek: Loža | 3815 (1801) | Digibyte |
» | Kateri telefon z dobro kamero? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18095 (16492) | denabiker |
» | Telefon Huawei U8800 IDEOS X5Oddelek: Pomoč in nasveti | 6894 (5414) | -valvoline- |
» | Prevara (goljufija) na bolha.com (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 27841 (25652) | galu |
» | ukraden paket - spletna trgovinaOddelek: Loža | 6057 (2833) | solatko |