» »

zascita pejdza

zascita pejdza

bostek ::

ve kdo script, s katerim bi zaprl dostop do urejanja v wordu ali notepadu. Pa scripto da ne mores kopirat nobenega teksta iz pejdza. LP>:D

sasox ::

V bistvu ti tega ne bo ratal narest :P

[BISI] ::

Verjemi sasox-u! :D

bostek ::

vem da se tega ne da
cist nardit, ampak vsaj malo.
vem da ste to ze enkrat tukaj mel!

Loki ::

o ja se da prepreciti...
ampak 100% ziher pa se zmerej ni.

gre za enkripcijo izvorne kode na client strani ter nato javaskript: dokument.write ( "rdfdf").

isci malo po googlu, ce bos nasel, poslji se meni link na e-mail (je v profilu).
I left my wallet in El Segundo

R0K ::

jah....da se preprečt da ne dela CTRL+C sam pol itaq lohk pogledaš izvorno kodo in skopiraš .....

HMMM.....kak daš "HTML koda OFF" ? ker mi noče izpisat html-ja.....

Elemen_T ::

V vsakem primeru se bo kodo še dalo dobit s kakim softwareom pa čeprav jo boš popolnoma predelal.

Sprijazni se, da boš dostop do kode lahko le omejil...nikakor pa ne preprečil.

SLOWWWeb.net ::

To ni res, vse se da narediti! Potrebuješ samo znanje oz denar. Za stran pa obstaja ena lepa koda, ki ti onemogoči klik D tipke, izbiro vsebine in pogled izvorne kode 8-) !

Tr0n ::

Obstaja tehnologija, ki skoraj v celoti skrije source HTML strani na strani odjemalca. Samo sem pozabo ime :).

BaRtMaN ::

No, bo kakšn link do tutoriala, ker tud mene zanima, kako preprečit označevanje teksta pa Ctrl+C v Wordu, al pa vsaj kako se zaščiti slike pred desnim klikom?
Source code je pa zarad mene tud dostopn, sej ga vsak ne zna uporabljat oz. nima programa, ok?

Loki ::

hmm...
si ze kdaj slisal za notepad?
8-):P8-)8-)
I left my wallet in El Segundo

tejo ::

Če še niste tega ugotovili, ampak vsaka stran (deloma tudi https://) se shrani v "Temporary Internet Files" in zaščita splava po vodi. Uporabnik pa jo lahko shrani tudi v "Offline Web Pages", če pri shranjevanju povezave v meni "Favorites" označi funkcijo "Make available offfline". Razmislite še malo o tem...

Mislim da nekateri želite dobiti HTML kodo :\ . No če ste to želeli, vam jo spodaj prilagam, besedilo pa lahko zamenjate z svojim ;) .

Avtorsko opozorilo

ONSELECTSTART="alert (' (C) TY-Team\n www.ty-team.net\nStran je avtorsko zascitena !')">

Ni klika!

Hmm, ocitno tale forum kar pogoltne html kodo. Probaj pritisniti D tipko ali pa izbrati vsebino. Jajks :D.

LINK DO STRANI

Primoz ::

A ima to kakšen smisel? TY-Team... daj naslov svoje strani in dobil boš HTML.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

poweroff ::

Zelo preprosto... uporabiš en program, po možnosti ne MSIE in DL kodo... in jo shraniš v text file.

Recimo kaj iz Perl knjižnice libwww...

Finta je namreč v tem da če hočeš da se stran prikaže, potem je ne moreš zakodirati, ne? Končna oblika mora biti lepo vidna.

Lejte, sej nisem reku, da je to 100% zascita,...odvrnepa kar nekaj ljudi pred kopiranjem, krajo slikic, itd.... Kdor pa bo imel rese namen pa bo ze premagal oviro >:D.

TY-team:
Hvala, zelo uporabno!!! Vse in še več kar sem hotel! Res, mnogo ljudekov ne ve, kako bi tole obšla (tudi jazst), kdor pa si želi ful besedila, ga pa že bo dobu (jih ni tik velik.)

R0K ::

ma itaq se da 100 to nardit.......v najslabšem primeru sharinš page na disk in ga odpreš z dremweavru in pogledaš kodo pa je......

No, to pa znam!:D
Kaj je pa s temi programi, ki naj bi izvlekli HTML kodo s strani? Sem jih že dost vidu na raznih CD-jih od revij, pa me zanima, če se da tud s tem extraktat kodo?

SubOrbit ::

evo... pomojem ste iskali tole

res sem tezko dobil naslov! sel sem na altavisto, napisal html encrypt in odprl prvo stran na seznamu... jao jao

kdor se tako hudo boji za svojo kodo je verjetno ni cisto sam napisal... Kaj pa je problem, ce si nekdo, ki pac ne pozna tvojega "super duper trika" malo "sposodi" tvoje znanje?
Avtorske pravice na netu ja... :D my ass!
Ste ze slisal za Open Source? pomojem da ne...

Pol pa folk pizdi cez mikrosoft in monopole pa to, sam pa hoce kodirat HTML :D LOL!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna stran - pridobitev izvorne kode

Oddelek: Pomoč in nasveti
445765 (4033) Ales
»

kako se začeti učit hekanja? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6816947 (14631) einstein :P
»

kateri program za izdelovanje spletišč je najboljši!

Oddelek: Izdelava spletišč
252841 (2113) R33D3M33R
»

Kako preprečiti kopiranje texta iz strani

Oddelek: Izdelava spletišč
251906 (1526) njok
»

Avtorske pravice!

Oddelek: Omrežja in internet
281590 (1310) Uporabnik

Več podobnih tem