Forum » Omrežja in internet » zascita pejdza
zascita pejdza
bostek ::
ve kdo script, s katerim bi zaprl dostop do urejanja v wordu ali notepadu. Pa scripto da ne mores kopirat nobenega teksta iz pejdza. LP
Loki ::
o ja se da prepreciti...
ampak 100% ziher pa se zmerej ni.
gre za enkripcijo izvorne kode na client strani ter nato javaskript: dokument.write ( "rdfdf").
isci malo po googlu, ce bos nasel, poslji se meni link na e-mail (je v profilu).
ampak 100% ziher pa se zmerej ni.
gre za enkripcijo izvorne kode na client strani ter nato javaskript: dokument.write ( "rdfdf").
isci malo po googlu, ce bos nasel, poslji se meni link na e-mail (je v profilu).
I left my wallet in El Segundo
R0K ::
jah....da se preprečt da ne dela CTRL+C sam pol itaq lohk pogledaš izvorno kodo in skopiraš .....
HMMM.....kak daš "HTML koda OFF" ? ker mi noče izpisat html-ja.....
HMMM.....kak daš "HTML koda OFF" ? ker mi noče izpisat html-ja.....
Elemen_T ::
V vsakem primeru se bo kodo še dalo dobit s kakim softwareom pa čeprav jo boš popolnoma predelal.
Sprijazni se, da boš dostop do kode lahko le omejil...nikakor pa ne preprečil.
Sprijazni se, da boš dostop do kode lahko le omejil...nikakor pa ne preprečil.
SLOWWWeb.net ::
To ni res, vse se da narediti! Potrebuješ samo znanje oz denar. Za stran pa obstaja ena lepa koda, ki ti onemogoči klik D tipke, izbiro vsebine in pogled izvorne kode !
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Tr0n ::
Obstaja tehnologija, ki skoraj v celoti skrije source HTML strani na strani odjemalca. Samo sem pozabo ime :).
BaRtMaN ::
No, bo kakšn link do tutoriala, ker tud mene zanima, kako preprečit označevanje teksta pa Ctrl+C v Wordu, al pa vsaj kako se zaščiti slike pred desnim klikom?
Source code je pa zarad mene tud dostopn, sej ga vsak ne zna uporabljat oz. nima programa, ok?
Source code je pa zarad mene tud dostopn, sej ga vsak ne zna uporabljat oz. nima programa, ok?
tejo ::
Če še niste tega ugotovili, ampak vsaka stran (deloma tudi https://) se shrani v "Temporary Internet Files" in zaščita splava po vodi. Uporabnik pa jo lahko shrani tudi v "Offline Web Pages", če pri shranjevanju povezave v meni "Favorites" označi funkcijo "Make available offfline". Razmislite še malo o tem...
SLOWWWeb.net ::
Mislim da nekateri želite dobiti HTML kodo . No če ste to želeli, vam jo spodaj prilagam, besedilo pa lahko zamenjate z svojim .
Avtorsko opozorilo
ONSELECTSTART="alert (' (C) TY-Team\n www.ty-team.net\nStran je avtorsko zascitena !')">Avtorsko opozorilo
Ni klika!
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani