Forum » Operacijski sistemi » windows xp home DE-SLO
windows xp home DE-SLO
hani ::
Kupil sem prenosnik v Avstriji in ima inštaliran nemški Windows xp home. Ko sem ga prvič prižgal sem lahko izbiral regijo in jezik in seveda izbral slovenščino. Zdaj lahko pišem v slovenščini, ker ostajajo vsi šumniki. Zanima pa me kaj moram inštalirati, da bodo Windovsi v slovenščini in ne v nemščini ali pa moram ponovno inštalirati winse.
Hvala za odgovore.
Hvala za odgovore.
bastadu ::
Windows XP Home žal ne obstoja v slovenskem jeziku...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
AndrejS ::
@bastadu
Ne piši bedarij če nimaš pojma.
Seveda obstaja language pack za XP home, samo ne vem če ti bo uspelo instalirat na nemške XPje.
Ne piši bedarij če nimaš pojma.
Seveda obstaja language pack za XP home, samo ne vem če ti bo uspelo instalirat na nemške XPje.
roli ::
Obstaja ja,ker ga imam.
Samo problem bo namestitev,ker slovenian language pack je nadgradnja za english language pack.
Samo problem bo namestitev,ker slovenian language pack je nadgradnja za english language pack.
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski uporabniski vmesnik za XP-HomeOddelek: Operacijski sistemi | 1500 (1381) | tursiops |
» | Language pack za XPOddelek: Programska oprema | 14075 (13018) | SaXsIm |
» | MUI language pack English download kje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5292 (5202) | McHusch |
» | XP pro/home slo language packOddelek: Operacijski sistemi | 6447 (4915) | Lith |
» | Windows xp home edition in podpora za slovenščinoOddelek: Operacijski sistemi | 1572 (1451) | andrej |