Forum » Programska oprema » program za avtomatski zagon računalnika
program za avtomatski zagon računalnika
policmitja ::
Dober dan čeprav je moje vprašanje malo nenavadno me zanima ce obstaja sploh kakšen program s katerim bi se avtomatsko prižgal računalnik na določen čas?
npr. 15.00
HVALA ZA help
npr. 15.00
HVALA ZA help
polich
- spremenil: policmitja ()
jype ::
Ali pa cron job na linux routerju, ki masini, ki jo hoces zbudit, poslje wake-on-lan paketek.
lukanium ::
Za ugasnit je meni najbolj eleganten tsshutdn
Glede avtomatičnega boota... razen wake on lan (ali nastavitve v biosu), močno dvomim, da to sploh gre.
Lahko pa ga daš v hibernacijo in ga nato zbudiš s scheduled tasks.
Glede avtomatičnega boota... razen wake on lan (ali nastavitve v biosu), močno dvomim, da to sploh gre.
Lahko pa ga daš v hibernacijo in ga nato zbudiš s scheduled tasks.
When a person can no longer laugh at himself,
it is time for others to laugh at him. [Thomas Szasz]
it is time for others to laugh at him. [Thomas Szasz]
neoto ::
Uporabiš staro budilko, spelješ kontakte s tipke za prižiganje računalnika na oba kazalca, enega zapogneš, potem pa nastaviš uro... CSI...
Konec heca. S enim preprostim mikrokontrolerjem, ki je povezan z matično ploščo, bi kaj takega brez problema lahko naredil. V mikrokontrolerju imaš pač uro, ob nastavljenem času pa ti potem vklopi računalnik.
Konec heca. S enim preprostim mikrokontrolerjem, ki je povezan z matično ploščo, bi kaj takega brez problema lahko naredil. V mikrokontrolerju imaš pač uro, ob nastavljenem času pa ti potem vklopi računalnik.
hitcher ::
greš v merkur, kupiš električno uro za mislim da 3 jurje,
spogramiraš pa je.
seveda ne smeš v biosu pozabiti, da naj mašina starta
ko dobi elektriko.
tako imam jaz rešeno in še kar dela :)
spogramiraš pa je.
seveda ne smeš v biosu pozabiti, da naj mašina starta
ko dobi elektriko.
tako imam jaz rešeno in še kar dela :)
pajanko ::
Probaj z tem Auto Power-on Shut-down 2.00. Samo dvomim, da ti bo delalo, ker prav tako spremeni v biosu nastavitve, poskusi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wake on lan (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6155 (4266) | d0rK |
» | PC kot budilkaOddelek: Pomoč in nasveti | 3102 (2875) | ABX |
» | Wake On Lan - prosim za pomočOddelek: Omrežja in internet | 2286 (2097) | Pyr0Beast |
» | Wake on Lan ali Wake on PME - preko mreže, preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 3286 (2487) | bastadu |
» | Ko odložim slušalko na telefonu se mi zažene računalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 9080 (4058) | Daniel |