Forum » Programska oprema » Kje na internetu naj potegnem Bluetooth program?
Kje na internetu naj potegnem Bluetooth program?
vesoljec1 ::
Pozdravljeni!
Mi zna kdo pomagati? Potreboval bi bluetooth program za moj laptop, pa ne poznam pravega naslova na netu, da bi ga dol potegnil. Sicer sem že iskal po HP-jevih straneh, samo nisem našel nič oprijemlivega. Potreboval bi ga pa za to, da bi lahko povezal svojo Nokio 7380 z računalnikom. Kabla ta Nokia nima, ker ima bluetooth, moj računalnik pa programa ustreznega ne.
Kdo mi lahko pomaga.
Hvala
LP
Mi zna kdo pomagati? Potreboval bi bluetooth program za moj laptop, pa ne poznam pravega naslova na netu, da bi ga dol potegnil. Sicer sem že iskal po HP-jevih straneh, samo nisem našel nič oprijemlivega. Potreboval bi ga pa za to, da bi lahko povezal svojo Nokio 7380 z računalnikom. Kabla ta Nokia nima, ker ima bluetooth, moj računalnik pa programa ustreznega ne.
Kdo mi lahko pomaga.
Hvala
LP
Največjiš sovražnžik je STRAH!
mjakop ::
Če ti bluetootj napravo ustrezno prepozna in inštalira gonilnike, bi moral načeloma videt svojo nokio. Seveda mora biti na njej vklopljen bluetooth.
(uporabiš samo link my bluetooth places)
Program, ki ti bo prišel prav za upravljanje s telefonom bo pa tale: http://europe.nokia.com/nokia/0,,79477,...
Samo poišli ustrezno verzijo za tvoj mobilnik.
(uporabiš samo link my bluetooth places)
Program, ki ti bo prišel prav za upravljanje s telefonom bo pa tale: http://europe.nokia.com/nokia/0,,79477,...
Samo poišli ustrezno verzijo za tvoj mobilnik.
BiiNaa ::
hei ..jaz bi rada dala sLike iz telefona na računalnik , vendar nimam kabla.. hotela sem si tudi dol potegnit bluethooth places , vendar mi tudi to nekaj zajebavla :S imam motorolo .. prosim pomagajte mi ČIM PREJ ! hvala že vnaprej :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BiiNaa ()
Gapi ::
BiiNaa : Bluetooth maš na telefonu??? Kaj pa IR ??
Ker če maš bluetooth je najlažje da pošlješ sliko iz telefona na PC tako da izbereš sliko na telefonu in izbereš opcije in daš pošlji in zbereš bluetooth. Tko to dela pri nokiji.
Ker če maš bluetooth je najlažje da pošlješ sliko iz telefona na PC tako da izbereš sliko na telefonu in izbereš opcije in daš pošlji in zbereš bluetooth. Tko to dela pri nokiji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia X6 firmware updateOddelek: Mobilne tehnologije | 2629 (2051) | krneki0001 |
» | Ovi maps download kart preko telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 3784 (3192) | mojsterleo |
» | Nokia n73 ProblemOddelek: Mobilne tehnologije | 1883 (1195) | Mentalist |
» | nokia 6600Oddelek: Mobilne tehnologije | 2005 (1522) | Goldee |
» | Win XP SP2 in bluetoothOddelek: Mobilne tehnologije | 2446 (2105) | harvey |