Forum » Programska oprema » WinXP / Hibernate
WinXP / Hibernate
Za|Bon ::
Ze dvakrat sem instaliral XPje , prvic mi je HIbernate delal in takrat se nisem imel vklopljenega APM-ja . Potem sem ga vklopil in je nehal delati, hibernate namrec. Ko sem drugic nalozil xpje sem takoj vklopil APM in uganite HIBERNATE ne dela. Je mogoce kaksna povezava APM / Hibernate ? Je kaksn patch , ma kdo podobn problem , zdi se mi da je Tron pisal o tem .....
Lp, Za|Bon
Tr0n ::
Ja, samo meni se potem ni hotel zbudit sistem, je pa uspesno sel v hibernate. Bom probal izklopit APM, pa da cemo vidjeti ;).
Hey, cool! Zdaj pa dela hibernate! APM sem izklopil, resetiral in se mi je zagnal hibernate po restartu. Dela tudi na multiboot konfiguraciji.
Bug!
Bug!
CCD ::
Ko je že tema odprta - teli XP-ji bi morali nekje met Stand-By. Jest ga nikjer ne najdem. Kje ga omogočit?
Za|Bon ::
No, TRON vsaj teb sem dal en koristen nasvet, ce ze sebi ne morm pomagat :> Jah jest mam BH6 in sicer BIOS se mi zdi , da naj bi bil najnovejsi ..... Sicer ne vidm povezava z BIOSom :>
Lp, Za|Bon
Ja, samo sem si ze izklopil hibernate in nazaj vklopil APM. Moti me namrec to, da mi avtomatsko po resetu vrze v XPje, ce hiberniram in ne da opcije za izbiro sistema. Tako vedno pristanem v XPjih, ceprav bi zelel v 98SE. Pa tudi rocno moram ugasnit komp, kar mi ne lezi prevec :). Saj mogoce bodo kaj popravli.
BlackHole ::
Najprej naj nekdo ove, kaj je prednost tega hibernet-a.
Jaz imam vklopljenega, vendar lahko kljub temu po resetu izbiram med sistemoma (Win XP in Win98 SE).
Jaz imam vklopljenega, vendar lahko kljub temu po resetu izbiram med sistemoma (Win XP in Win98 SE).
Prednost hibernata? Jah, shrani se vsebina rama na disk in ko naslednjic prides v winse nadaljujes od tam, kjer si koncal, vkljucno z vsemi programi etc... Pa se ene 15 sekund rabi, da se zboota :).
andrej ::
TrOn: To kar ti hoces naredit ni podprto, obstaja pa ena finta. PRoblem je v tem, da ko ti bootnes v win98 medtem ko je xp v hibernate mimogrede lahko spremenis kaksno zadevo na disku zaradi katere so lahko potem pom xp-ji tezave...
Ce pa res zelis probat, pa daj v disketnik kaksno sistemsko disketo in bootni v drugi sistem...
Ampak se vedno velja: "don't try this a home"
Ce pa res zelis probat, pa daj v disketnik kaksno sistemsko disketo in bootni v drugi sistem...
Ampak se vedno velja: "don't try this a home"
Ja, saj to razumem. Ne vem, imam nek boljsi obcutek, ce se mi XPji startajo na sveze, kot pa preko hibernat-a :).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomatski izklop PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1878 (1754) | jjohny |
» | Kako Nazaj Vklopim Hybernate v 2kOddelek: Operacijski sistemi | 1182 (1049) | igorfeher |
» | Strokovnjaki za XP...pomagajte!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1068 (788) | Lucas |
» | Win XP Restart namesto Shut-DownOddelek: Pomoč in nasveti | 1503 (1411) | g0Run7 |
» | WinXP probljemOddelek: Operacijski sistemi | 1760 (1349) | RUSKIE |