Forum » Omrežja in internet » Rss odjemalec novic
Rss odjemalec novic
perop ::
Vprašanje za vse mojstre tega foruma.
Zanima me ali obstaja kakšen program, ki ti na namizje prikazuje rss novice, v mislih imam nekaj podobneha kot je slovenksi program ht tracker, vendar s to razliko, da bi prikazal celotno novico! Recimo en tak program je od rtv slo, vendar je le ohranjevalnik zaslona. Jaz bi rabil samostojen program! Če kje obstaja kaj takega bi vas prosil če mi kdo sporoči, saj sam nisem našel nič takega!
Hvala in lep pozdrav
Zanima me ali obstaja kakšen program, ki ti na namizje prikazuje rss novice, v mislih imam nekaj podobneha kot je slovenksi program ht tracker, vendar s to razliko, da bi prikazal celotno novico! Recimo en tak program je od rtv slo, vendar je le ohranjevalnik zaslona. Jaz bi rabil samostojen program! Če kje obstaja kaj takega bi vas prosil če mi kdo sporoči, saj sam nisem našel nič takega!
Hvala in lep pozdrav
Pa vendar še živim!
- polepsal: OmegaBlue ()
Kami ::
Z headline trackerjem, sem mel probleme, da mi ni pokazal novice iz vseh feedov, zaj uporablam rss reader
Yeznick ::
Slo-freebsd stran dela v trenutni verziji. Verjetno si imel kako staro verzijo.
Vabljen. :)
LP,
Yeznick
Vabljen. :)
LP,
Yeznick
Yeznick
Yeznick ::
Kar, kar. Me veseli, da ti je enostaven, saj je bil to moj namen .
Zdaj bom čez kak teden ali dva dal ven novo verzijo, ki bo dodala še mnogo novih funkcij, ki bodo zelo dobrodošle, vendar klub temu ne bodo otežile uporabe programa, ampak enostavnost še izboljšale. Na primer: novo RSS stran boš dal naprimer v program tako, da boš kar potegnil z miško noter tisto RSS ikono na spletni strani, in še mnogo več bo tudi tudi v nastavitvah in seveda še lažja namestitev in posodabljanje programa bo še bolj tekoče in avtomatizirano... Tako da, "stay tuned" na verzijo 2.2.0.0
Arhiv slovenskih RSS strani pa se iz dneva v dan veča (jih je že preko 300 od tega več kot pol slovenskih).
LP,
Yeznick
Zdaj bom čez kak teden ali dva dal ven novo verzijo, ki bo dodala še mnogo novih funkcij, ki bodo zelo dobrodošle, vendar klub temu ne bodo otežile uporabe programa, ampak enostavnost še izboljšale. Na primer: novo RSS stran boš dal naprimer v program tako, da boš kar potegnil z miško noter tisto RSS ikono na spletni strani, in še mnogo več bo tudi tudi v nastavitvah in seveda še lažja namestitev in posodabljanje programa bo še bolj tekoče in avtomatizirano... Tako da, "stay tuned" na verzijo 2.2.0.0
Arhiv slovenskih RSS strani pa se iz dneva v dan veča (jih je že preko 300 od tega več kot pol slovenskih).
LP,
Yeznick
Yeznick
Shatzy ::
Zdravo,
jaz iščem pa RSS Reader ki bi deloval na podoben princip kot koledar Rainlender, se pravi da je program integriran v namizje. Pozna kdo?
jaz iščem pa RSS Reader ki bi deloval na podoben princip kot koledar Rainlender, se pravi da je program integriran v namizje. Pozna kdo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-Techov RSSOddelek: Novice / Obvestila | 4792 (4460) | Yeznick |
» | Najboljši rss/xml readerOddelek: Programska oprema | 2330 (1927) | Yeznick |
» | Izšel je Headline Tracker 2.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3064 (2491) | kronik |
» | Headline Tracker 1.4.0.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2450 (2450) | CaqKa |
» | Headline Tracker - updateOddelek: Programska oprema | 2046 (1614) | Yeznick |