» »

Kaj namesto paypala??

Kaj namesto paypala??

acheron ::

Živjo, imam problem. Torej do zdaj sem rabil paypal samo za pošiljanje denarja, zdaj bi pa rad tudi prejemel in kot vidim prejemanje keša v slovenijo še vedno ni mogoče. Katero drugo storitev mi priporočate, razen 2checkout, ki je samo za starejše od 18. Kaj bo če zlažem starost?

Pozdravi

BlazP ::

acheron: A lahko vsaj priblizno poves za kaj bi prejemal denar? Storitve, lastnina, virtualna lastnina? Ker js sm imel s prodajo dolocenih stvari preko paypala velike probleme. Sem moral vrniti denar, ceprav se je slo za cisti nateg in paypal zelo slabo sciti prodajalce(sploh iz drugih drzav kot je ZDA in VB). Po njihovi logiki, ce je dolocen konflikt med prodajalcem in kupcem nejasen, bojo denar vrnili kupcu, ne glede na to, a je prejel kupljeno blago ali ne(recimo da nimas potrdila za posiljanje ali izdajo blaga kot prodajalec).

Prodajanje storitev, izdelava spletnih stranih, template, mogoče gostovanje, pa adsense ali yahoo publisher..

jeggy72 ::

Osebno uporabljam http://moneybookers.com/app/

Brez problema se lahko nakaže denar na kreditno kartico ali na osebni račun na banki.

Mislim da je Moneybookers za starejše od 18 let :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moneybookers nakazila

Oddelek: Pomoč in nasveti
225178 (4720) igorigy
»

PayPal (končno) podpira nakazila v Slovenijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
7316979 (9300) techfreak :)
»

Odprtje bančnega računa v Avstriji zaradi plačevanja preko PAYPALA - Ali je to možno? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6115404 (10871) #000000
»

Paypal v Sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8517982 (11071) techfreak :)
»

international Money Order

Oddelek: Loža
284369 (3674) baker

Več podobnih tem