Forum » Loža » Dvojna totalka avta?
Dvojna totalka avta?
Tero ::
Torej 10.2 sem imel prometno nesrečo v kateri nisem bil nič kriv. Cenilec je oceno avto na ekonomsko totalko. (avto ni kaj dosti vreden ker je samo ax letnik 94) Denarja pa še nisem dobil. Zvita so bila leva sprednja in zadnja vrata. Na odpadu sem našel nova vrata in to je to. Ampak jebeno je da sem včeraj spet imel nesrečo(ena ženska se mi je zaletela v rit) in spet nisem bil nič kriv. Zadnji del avta je povsem razsut in predvidevam da bo spet ekonomska totalka...(cenilca še ni blo)
Zdaj pa mi ni jasno ali bom jaz dobil denar za dve totalki ??
Cenilec od prejšne nesreče je bil dober znanec od fotra, in mi je rekel da jaz lahko avto popravim in se vozim dalje. Ali je tu prišlo do kake napake? Bi moral odjavit vozilo ? Tehnični ali kaj takega?
In ali je že mel kdo kake izkušnje s tem?
Zdaj pa mi ni jasno ali bom jaz dobil denar za dve totalki ??
Cenilec od prejšne nesreče je bil dober znanec od fotra, in mi je rekel da jaz lahko avto popravim in se vozim dalje. Ali je tu prišlo do kake napake? Bi moral odjavit vozilo ? Tehnični ali kaj takega?
In ali je že mel kdo kake izkušnje s tem?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
balocom ::
po mojem je to lukna v zakonu... ...slabo za zav., dobr zate . Sicer pa lahk vsako ekonomsko totalko poparaveš (razen če ni od zadi).
V svetu brez googla bi bil najbolj uporabljen ukaz v bash-u ukaz man
Zgodovina sprememb…
- spremenil: balocom ()
K0K0 ::
Kolkr jest vem je totalka ko strošek popravila preseže nek določen procent vrednosti avtomobila sam ne vem a ja 50 al 75%.
Avo ki ima totalko še ni za stran, sam mislim da bi ga po popravilu mogu pelat na tehnični pregleda sam nism zihr.
Avo ki ima totalko še ni za stran, sam mislim da bi ga po popravilu mogu pelat na tehnični pregleda sam nism zihr.
MadMicka ::
Lahko dobiš od zavarovalnice dvakrat totalko na istem avtu. Čeprav, če bi jaz delal na zavarovalnici, bi te vzel pod drobnogled
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MadMicka ()
Fizikalko ::
To sploh ni luknja v zakonu. Logično in edino prav je, da dobiš povračilo za obe totalki. Ni dileme.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zavarovanje na dogovorjeno vrednost ... (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 11796 (10452) | AndrejO |
» | Prometna nesreča, zavarovalnicaOddelek: Na cesti | 4197 (2635) | RED_line |
» | Avtozavarovanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 26608 (21510) | theBill |
» | Uveljavljanje škode iz KASKO police- podrobnosti....Oddelek: Loža | 7480 (6233) | St235 |
» | Prometna nesreča, informacijeOddelek: Na cesti | 3340 (2603) | SkIDiver |