Forum » Operacijski sistemi » Sesuti Win XP - missing config.sys
Sesuti Win XP - missing config.sys
surfy ::
OK tole bo zelo začetniško. Imam Win XP, ki so se mi sesuli. Ob vklopu računalnika se winsi nočejo zagnati. Napiše: missing config.sys.
Nato sem poskušal popraviti winse z uporabo original cd-ja pa mi ne uspe, ker mi inštalacija vsakič zmrzne.
Kaj priporočate? Imam en sata disk, razdeljen na tri particije, na C: ju so winsi, na ostalih pa podatki, ki jih ne smem zgubiti. Pri možnosti nove inštalacije winsov, se mi kot možna lokacija pokaže samo c: particija. Ostalih ni.
Tudi z repair console si ne znam poznati, pridem pa na vse diske.
Kakšna ideja?
Hvala , surfy
Nato sem poskušal popraviti winse z uporabo original cd-ja pa mi ne uspe, ker mi inštalacija vsakič zmrzne.
Kaj priporočate? Imam en sata disk, razdeljen na tri particije, na C: ju so winsi, na ostalih pa podatki, ki jih ne smem zgubiti. Pri možnosti nove inštalacije winsov, se mi kot možna lokacija pokaže samo c: particija. Ostalih ni.
Tudi z repair console si ne znam poznati, pridem pa na vse diske.
Kakšna ideja?
Hvala , surfy
Whatever...
~Speed ::
če maš disk razdeljen na particije in na c: particiji nimaš pomembmnih podatkov, IN če ne gre drugače, potem enostavno instalirej sistem znova.
Ostale particije bodo ostale nedotaknjene. Pazi le, da ob novi instalaciji ne sformatiraš celotnega diska...
Ostale particije bodo ostale nedotaknjene. Pazi le, da ob novi instalaciji ne sformatiraš celotnega diska...
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | združevanje particij ob instalaciji winXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1470 (1385) | vir |
» | koliko placa za windowseOddelek: Operacijski sistemi | 1727 (1459) | bobby |
» | Linux in WindowsOddelek: Operacijski sistemi | 1195 (931) | legy |
» | Disk 80 GB in particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1135 (837) | ngc2392 |
» | Win xp, Win Me in LinuxOddelek: Pomoč in nasveti | 1243 (1090) | jez |