Forum » Igre » diablo 2
diablo 2
Raziel ::
Ja sevda se igra ;)
Imaš battle.net kater še vedno dela. Pri Diablo2 imaš dve možnosti igranja ali odprto ali zaprto, razliak je v tem da v odprtem lahko uporabiš svoj lik, ki si ga igral sam doma, pri zaprtem pa narediš si novega katerega lahko samo preko neta igraš. Obedve možnosti imaš na izbiro v sami igrice nič ne rabiš nareti razen gor klikniti ;)
Imaš battle.net kater še vedno dela. Pri Diablo2 imaš dve možnosti igranja ali odprto ali zaprto, razliak je v tem da v odprtem lahko uporabiš svoj lik, ki si ga igral sam doma, pri zaprtem pa narediš si novega katerega lahko samo preko neta igraš. Obedve možnosti imaš na izbiro v sami igrice nič ne rabiš nareti razen gor klikniti ;)
mojsterleo ::
Rabiš original D2 in dodatek, še bolj pa veliko časa.
Drigač pa online (closed) igra kar veliko folka, na europe ene 70.000 ljudov in tudi kar nekaj slovencev.
Drigač pa online (closed) igra kar veliko folka, na europe ene 70.000 ljudov in tudi kar nekaj slovencev.
matic12 ::
zivjo
mene pa zanima ce je kdo igral diablo 2+dodatek v sigle player kok je v drugem mestu nasel hudica al nevem kaj ze je v tistih sedmih templjih v enem sem nasel neko luč li sveti navzgor samo nevem kaj naj bi to pomenilo
ze vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore!
mene pa zanima ce je kdo igral diablo 2+dodatek v sigle player kok je v drugem mestu nasel hudica al nevem kaj ze je v tistih sedmih templjih v enem sem nasel neko luč li sveti navzgor samo nevem kaj naj bi to pomenilo
ze vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore!
mojsterleo ::
tisto je podstavek za palico horadrimov. amulet pa staff of kings daj v cube pa bos dobil palico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diablo III je tu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 31903 (25440) | Truga |
» | Diablo 3 premaknjen v leto 2011Oddelek: Novice / Igre | 5503 (4032) | PaX_MaN |
» | Diablo 2 in dodatekOddelek: Igre | 2284 (1846) | ales85 |
» | Naj igreOddelek: Igre | 2091 (1597) | Killer-69 |
» | začetnik FRP (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 3351 (2793) | ABX |