Forum » Pomoč in nasveti » eror 1316 A network error occurred while attempting to read from the file
eror 1316 A network error occurred while attempting to read from the file
NaturalShine ::
Živjo vsem skup...
Imam en problemčič.. no saj upam da ni PROBLEM
Na C particiji imam instaliran windows, na istem disku na particiji D sem pa imel poleg še nekaj drugih datotek tudi mapo "Igre" v katero sem instaliral različne igre... pred enim tednom pa sem po pomoti , ko sem brisal nekaj map zbrisal tudi mapo z igrami... ko sem to ugotovil pa mi je uspelo v add and remove programs zbrisati nekaj iger med tem ko mi dveh ni uspelo... ko sem želel zbrisati ali pa na novo instalirati igro swat 4 pa mi je najprej ponudilo možnost da če želim zbrisati celoten direktorij swat 4 .. ko sem kliknil mi je napisalo
Error 1316. A network error occurred while attempting to read from the file c:\windows\installer\swat 4.msi
in se ne da ne zbrisati in ne na novo instalirati...
ZELO LEPO BI PROSIL ZA KAKŠEN PRIROČEN NASVET...
malo se mi sicer sanja .. a nekako iščem drugo varianto kot je system restore ali kaj podobnega...
baje je nekaj v registru treba zrihtat...
HVALA VAM NAJLEPŠA
Adi
Imam en problemčič.. no saj upam da ni PROBLEM
Na C particiji imam instaliran windows, na istem disku na particiji D sem pa imel poleg še nekaj drugih datotek tudi mapo "Igre" v katero sem instaliral različne igre... pred enim tednom pa sem po pomoti , ko sem brisal nekaj map zbrisal tudi mapo z igrami... ko sem to ugotovil pa mi je uspelo v add and remove programs zbrisati nekaj iger med tem ko mi dveh ni uspelo... ko sem želel zbrisati ali pa na novo instalirati igro swat 4 pa mi je najprej ponudilo možnost da če želim zbrisati celoten direktorij swat 4 .. ko sem kliknil mi je napisalo
Error 1316. A network error occurred while attempting to read from the file c:\windows\installer\swat 4.msi
in se ne da ne zbrisati in ne na novo instalirati...
ZELO LEPO BI PROSIL ZA KAKŠEN PRIROČEN NASVET...
malo se mi sicer sanja .. a nekako iščem drugo varianto kot je system restore ali kaj podobnega...
baje je nekaj v registru treba zrihtat...
HVALA VAM NAJLEPŠA
Adi
:)
NaturalShine ::
hvala za sugestijo ampak sm malo že počekiru okol in sm problem upam da rešu (kaj bo pokazu čas še ne vem )...
zadevo pa sm rešiu s pomočjo tele strani (gor je kar nekaj možnosti)
http://support.microsoft.com/default.as...
in tega programa
Windows Installer Cleanup Utility
vem da je mogoče bedno ker o problemu napišem in ga kmalu zatem rešim.. ampak mogoče bo to tudi komu drugemu koristilo
hvala
zadevo pa sm rešiu s pomočjo tele strani (gor je kar nekaj možnosti)
http://support.microsoft.com/default.as...
in tega programa
Windows Installer Cleanup Utility
vem da je mogoče bedno ker o problemu napišem in ga kmalu zatem rešim.. ampak mogoče bo to tudi komu drugemu koristilo
hvala
:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NaturalShine ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odlične cooperative igre?Oddelek: Igre | 1868 (1279) | Berserker |
» | Zelo resna zadeva [MS office 2003 professional edition]Oddelek: Programska oprema | 1996 (1662) | barelyLegal |
» | Igre za lanpartyOddelek: Igre | 2122 (1535) | Gwanaroth |
» | Grafična Kartica point of view 6600 128MB AGP8X prosim za pomoč :'( (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4110 (3432) | DR4G0N |
» | XPji se ne zaženejoOddelek: Operacijski sistemi | 2939 (2380) | Paramedic |