Forum » Omrežja in internet » Problem pri pošiljanju mailov
Problem pri pošiljanju mailov
ashaman ::
Imam eno težavo s pošiljanjem mailov. Prenosnik uporabljam v službi in doma, pred časom mi je pošiljanje doma delalo, po novem pa ne. Vmes sem spremenil dvoje stvari:
- prenosnik sem pripravil za delo v službenem omrežju
- doma uporabljam router za dostop do interneta
Imam dva acounta na WinXP (službeni in "navadni"), vendar mi na obeh javlja isto težavo. Tudi če spremenim SMTP strežnik (službeni / siolov), nič ne pomaga.
Thunderbird mi javi tole: An error occurred while sending mail. The mail server responded: [mail(a)server.sig: Relay access denied. Please verify that your email address is correct in your Mail preferences and try again.
???
- prenosnik sem pripravil za delo v službenem omrežju
- doma uporabljam router za dostop do interneta
Imam dva acounta na WinXP (službeni in "navadni"), vendar mi na obeh javlja isto težavo. Tudi če spremenim SMTP strežnik (službeni / siolov), nič ne pomaga.
Thunderbird mi javi tole: An error occurred while sending mail. The mail server responded: [mail(a)server.sig: Relay access denied. Please verify that your email address is correct in your Mail preferences and try again.
???
Bakunin ::
Relay access denied.
smtp streznik preko katerega HOCES poslati e-posto ti to ne dovoli.
nastaviti si moras ustrezen streznik za posiljanje e-poste.
smtp streznik preko katerega HOCES poslati e-posto ti to ne dovoli.
nastaviti si moras ustrezen streznik za posiljanje e-poste.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 7236 (3096) | BlackMaX |
» | Outlook Express problemOddelek: Programska oprema | 4004 (3807) | darkolord |
» | Posiljanje E-MAILAOddelek: Pomoč in nasveti | 3771 (3691) | Cuoresportivo |
» | Problemi s pošiljanjem mailaOddelek: Omrežja in internet | 932 (804) | Bakunin |
» | Siol does it again (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17167 (17167) | Bakunin |