Forum » Elektrotehnika in elektronika » Real audio - hardversko dekodiranje
Real audio - hardversko dekodiranje
BluPhenix ::
Kot naslov pove me zanima Real audio - hardversko dekodiranje.
Zanima me če kdo ve, ali obstaja kakšna rešitev dekoderja v čipu kot za MP3, ali pa v kolikor je to že kdo naredil lahko tudi softversko na mikrokontrolerju.
Sem uproabil google vendar nisem našel nič konkretnega, tudi na strani realnetworks nisem videl da bi bilo kaj takega omenjeno in se mi zdi, da vse skupaj deluje le na PCju, ampak majhno upanje ostaja. Če to že ne gre me zanima ali ima kdo kaj izkušenj s temi realnetworks serverji za streamanje, v kolikor ponujajo tudi kompresijo v mp3.
P.S.: tema je postavljena v ta oddelek ker me zadeva zanima z elektro inženirskega vidika, torej za možnost izdelave česa s takim čipom.
Zanima me če kdo ve, ali obstaja kakšna rešitev dekoderja v čipu kot za MP3, ali pa v kolikor je to že kdo naredil lahko tudi softversko na mikrokontrolerju.
Sem uproabil google vendar nisem našel nič konkretnega, tudi na strani realnetworks nisem videl da bi bilo kaj takega omenjeno in se mi zdi, da vse skupaj deluje le na PCju, ampak majhno upanje ostaja. Če to že ne gre me zanima ali ima kdo kaj izkušenj s temi realnetworks serverji za streamanje, v kolikor ponujajo tudi kompresijo v mp3.
P.S.: tema je postavljena v ta oddelek ker me zadeva zanima z elektro inženirskega vidika, torej za možnost izdelave česa s takim čipom.
Podpisa ni več, ker so me poskušali asimilirati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še več odpuščanjOddelek: Novice / Rezultati | 4742 (3179) | jype |
» | Težave z računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 2003 (1928) | mojsterleo |
» | Apple vam omogoča prenašanje glasbe - sedaj se pripravite na prenašanje filmovOddelek: Novice / Ostale najave | 3363 (3363) | pivmik |
» | Program za shranjevanje *.rm datotekOddelek: Programska oprema | 872 (804) | Justy |