» »

Malware, help.

Malware, help.

jaz26 ::

Hello, vsevedi :)

Imam en problem pa ga ne znam rešit. Sej verjetno sem kaj sam pokvaril, a upam da se da popravit. Takole: Antivirus mi je zaznal da je v fajlu-aplikaciji (URL download) malware, infected file. Ni ga pa mogel zbrisati, samo napiše, da je fajl okužen. Pa sem probal "ročno" zbrisati in ni šlo, napiše: Dc21 datoteke ni mogoče izbrisati, izvorne datoteke ali diska ni mogoče prebrati.
Pa sem spremenil ime aplikaciji, tako da se je izbrisla in je končala v košu, ampak zdej je problem da ne gre iz koša-se ne izbriše dokončno. Pa tudi vse drugo kar dam v koš se ne da izbrisat, ker zajame tudi ta infected fajl-;((
Antivirus mi zazna to aplikacijo takole:
File c:\recycler\s-1-5-21-719032829-1905357526-1759853231-1005\dc21.exe may be infected with Generic.Malware.Y.98CBAA40

Sej vem da sem laik in mogoče je to smešno, ampak ne znam tega rešit. Zato, bi prosil vas strokovnjake za pomoč.
HVALA!

MihaFirst ::

če prav razumem si ti s spremembo lokacije iz C:/MYDOCUMENT/blablabla naprimer datoteko premaknil v koš tako, da si ime spremenil v C:/recycler/blablabla? ja, pol pa ja nisi nč pametnega nardiu!!!!

sicer so pa trojanci narejeni tako, da se jih ne da brisat. kak na novo naložen spywear včasih pomaga. :D
www.gamma.si

5er--> ::

@edward: C:/recycler je "nevidna" mapa, aka koš.
Probaj zagnat windowse v varnem zagonu in iz tam izprazni koš.
(Med zagonom pc-ja stiskaj F8, dokler se ti ne prikaže en meni. Nato izberi Varni zagon.)

MihaFirst ::

jap, vem kaj je koš ;(( hvala pa vseeno, da si se potrudil in dodal link
www.gamma.si

jaz26 ::

USPEH. Safe mode je rešil vse:D Ne, ne. Tisti file URL download sem spremenil ime v UUUUU in tako se je premaknil v koš. Drugače ni šlo. Zdej je pa vse ok.
Sem vedu, da ste tuki sami comp. mački:)
Hvala za pomoč.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako zbrisati nezbrisane mape iz koš„a !?!

Oddelek: Pomoč in nasveti
205699 (4981) SanAndreas
»

uporabniška računa

Oddelek: Operacijski sistemi
141533 (1209) Mercier
»

težave s košem

Oddelek: Pomoč in nasveti
141578 (1436) Izi
»

Disk je preveč zaseden