Forum » Programska oprema » Problem v Operi
Problem v Operi
mikko ::
~Speed ::
Ja, FireFox al pa konquerer v kde na linuxu
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
kriko1 ::
Jaz imam opero na kde in tega ne dela. Kaj je JSAS?
Poskusi View->style->author mode.
Drugače si pa dal kak svoj css za splošno brskanje? In katera različica (9 / 8.5x)?
Poskusi View->style->author mode.
Drugače si pa dal kak svoj css za splošno brskanje? In katera različica (9 / 8.5x)?
urban99 ::
opera tud mene podobno heca... zmedejo jo novi fonti, ki sem jih inštaliral poleg obstoječih in to v Font managerju. Nič jasno... če jih deaktiviram, dela bp, če jih aktiviram, povozi default fonte... rešitve žal nisem odkril.
kriko1 ::
Hm, jaz sem tudi namestil vse ttf fonte iz win, in res nekatere (ala Arial, Adobe in MS) jih kar privzame za default, čeprav nisem v font nastavitvah nič spreminjal, stvar sem moral resetirat nazaj na BitStream vera in SuSE* fonte. Uporabljam pa 9p2 (technical preview). Mogoče je to feature da vzame zunanje fonte, ko jih namestiš, čeprav nadležno.
mikko ::
To imam na winXP.
JSAS = Joomla stand alone server.
Možno tudi, da ga je kakšen font zmedel.
Vendar v tem času, ko se mi je to zgodilo nisem nobenega novega fonta na novo installal.
Nimam niti najmanjše ideje,kaj bi bilo lahko narobe.
JSAS = Joomla stand alone server.
Možno tudi, da ga je kakšen font zmedel.
Vendar v tem času, ko se mi je to zgodilo nisem nobenega novega fonta na novo installal.
Nimam niti najmanjše ideje,kaj bi bilo lahko narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdovratne težave v HTML/CSS-ju (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 8495 (6473) | joker16_7 |
» | [php] PHP -> PDF šumnikiOddelek: Programiranje | 4933 (2093) | mtya |
» | Posebni fonti v Ubuntu HardyOddelek: Operacijski sistemi | 1646 (1440) | poweroff |
» | Mplayer in slovenski podnapisiOddelek: Programska oprema | 2877 (2468) | Kankan |
» | Gentoo install (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5189 (4609) | HerrBaron |