Forum » Programska oprema » Ob uporabi Worda 2003 zmrzuje sistem
Ob uporabi Worda 2003 zmrzuje sistem

dejanslo ::
Naslov teme pove skorajda vse. Probal sem že z reinstallom, patchanjem, formatiranjem. Morda je kriv kak gonilnik, vendar tega nisem mogel sam preizkusiti, ker pač nimam časa, da bi nameščal z hitrostjo gonilnik/dan. Zmrzovanje se pojavlja randomly, ponavadi v prvih desetih minutah po zagonu programa, stalno pa med tipkanjem. Problem me muči že dalj časa, vendar mu do sedaj še nisem posvečal velike pozornosti, ker sem nad googlom hitro obupal. Če je komu problem znan in ve rešitev, naj me prosim odreši muk, saj je zelo živce parajoče, če moraš vsakih ~7min resetirat računalnik, pobirat tipke od tipkovnice po tleh in ponovno tipkat to, kar si že tipkal minuto ali dve nazaj.
moja konfiguracija:
MSI K8N Neo4 F
Athlon64 3000+ S939
1024MB DDR2 RAM
200+160GB HDD (na vseh particijah je dovolj prostora, tako da pomanjkanje prostora ni problem)
Pioneer 108 DVD+/-RW
GF 6600GT (driver 8.1.9.8)
Genuis 5.1 LiveMaker
disable-ana Asus WL-130g
Windows XP Pro + SP2
p.s.: zdaj recimo že slabe pol ure računalnik ni zmrznil (word ni odprt), prej pa mi je zmrznil že 8x v dobri uri (delal sem v word)
p.p.s.: v excelu in drugih programih problema nisem opazil
p.p.p.s.: zakaj taaaak počasi vleče dol openoffice?
moja konfiguracija:
MSI K8N Neo4 F
Athlon64 3000+ S939
1024MB DDR2 RAM
200+160GB HDD (na vseh particijah je dovolj prostora, tako da pomanjkanje prostora ni problem)
Pioneer 108 DVD+/-RW
GF 6600GT (driver 8.1.9.8)
Genuis 5.1 LiveMaker
disable-ana Asus WL-130g
Windows XP Pro + SP2
p.s.: zdaj recimo že slabe pol ure računalnik ni zmrznil (word ni odprt), prej pa mi je zmrznil že 8x v dobri uri (delal sem v word)
p.p.s.: v excelu in drugih programih problema nisem opazil
p.p.p.s.: zakaj taaaak počasi vleče dol openoffice?
There`s More Than One Way To Do It
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()

Rok Nemec ::
Pobriši normal.dot datoteko in ponovno zaženi word.
Če ne bo nič boljše poskusi odstraniti nameščene gonilnike za tiskalnik. Če bo sedaj vse ok, namesti ponovno najnovejše gonilnike (prenesi jih iz interneta).
LP
Če ne bo nič boljše poskusi odstraniti nameščene gonilnike za tiskalnik. Če bo sedaj vse ok, namesti ponovno najnovejše gonilnike (prenesi jih iz interneta).
LP

dejanslo ::
sp1 sem inštaliral, printerja nimam inštaliranega, probal sem tudi z brisanjem DATA mape iz registra, normal.dot pa še nisem brisal. bom probal ju3!
Hvala!
Hvala!
There`s More Than One Way To Do It
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Word in Excel datotek se odpirajo več kot eno minutoOddelek: Pomoč in nasveti | 1974 (1526) | BiPi |
» | Word 2003 - stalno logo na kuverti - spremeba template ?Oddelek: Programska oprema | 3373 (3230) | solo5 |
» | word se mi ne zaganjaOddelek: Programska oprema | 1239 (1148) | ABX |
» | Čuden problem z Office-ovimi datotekamiOddelek: Programska oprema | 1172 (1118) | Ch4N93 |
» | Funkcija za zapret programOddelek: Programiranje | 1380 (1136) | StratOS |