» »

Ugašanje računalnika

Ugašanje računalnika

klavz ::

Pozdravljeni.

Ali mi lahko kdo pove zakaj se mi comp vsake toliko časa ugasne, včasih v eni uri 3krat včasih pa v enmu tednu komi 2krat. Računalnik kot da bi se resetiral in pa nazaj ponovno zagnal. Neglede ali sem v windowsih ali igarm igre. Na novo sem naložil že vindovze vendar nič boljše. Virusov tudi ni našlo. Hvala za pomoč

Amd 64 3. 2gh
1gram kingston
platak gigabyte k8nxp-sli
grafika dual 6600 gt
napajalc tagan 580w

perci ::

pejt v control panel, system, advance, startup and recovery - settings, automatically restart - ostrani kljukico

Sedaj se ti kista ne bo vec resetirala ampak se ti bo pokazal BSOD.

Potem bos pa lahko sel testirat posamezne kose svoje strojne opreme.

Ram, disk....

Mozno je, da se ti kaj pregreva. Imas kaj navito? Ce ja, povisaj voltazo ali pa odvij zadevo.

navito nimam nič procesor grafično imam dobro hlajeno pravtako rame, bom poskusil to kar si mi svetoval, pa bomo videli če bo kaj boljše. hvala za enkrat če še kdo kaj ve mi naj pove. TANX

TOLE MI NAPIŠE...

A problem has been detected and windows has be shut down to prevent damage to your computer.

The problem seems to be caused by the folowing file NV4_DISP

The device driver got stuck in an infinite loop.This usually indicates problem whit the device driver programing the hardware incorrectly.

NV4_DISP
Begining dump of physical memory
physical memory dump complete.

Tko js sm pol poisku ta file v windowsih pa se pojavi kar nekakrat v systemu32,pa še v ostalih datotekah, zbrisu in ponovno sm naložu grafične driverje in tudi za os. ploščo vendar nič bolše.
Ka še lahko storim....

tanx

perci ::

ja jebiga, očitno vseen neki driverji od grafike jebejo

ne vem kaj naj ti rečem - morda bo potreben format

Dead_Eye ::

Hmm, nekaj podobnega je pisalo na enem PC-ju ki sem ga dobil da ga rešim virusa, nek downloader je bil :D Sicer je bila grafična ATI, samo je isto pisalo da so se driverji zapletli v infinite loop. Najprej odinstaliraj driverje, dej na Standard VGA adapter, reboot in potem ponovno naložinajnovejše driverje gor... in seveda upaj da bo delalo...
The one and only

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows XP Black screen

Oddelek: Pomoč in nasveti
123207 (2947) Twix
»

Blue screen

Oddelek: Pomoč in nasveti
202161 (1891) Bee82