Forum » Programska oprema » program za zajemanje slike z VCR
program za zajemanje slike z VCR

SHlosar ::
živjo ,vsi
Zanima me če mi kdo lahko pomaga ker program za zajemanje slike z VCR moram imet na kateri strani ga dobim pa da bi bil zastonjski
tnx to all
S
Zanima me če mi kdo lahko pomaga ker program za zajemanje slike z VCR moram imet na kateri strani ga dobim pa da bi bil zastonjski
tnx to all
S
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()

mjakop ::
Za zajemanje sliek rabiš tv tuner ali pa grafično kartico, ki podpira zajem slike. Potem pa malo poglej za VirtualDub.

SimplTech ::
Preberi si tale članek: Beginners Guides: Converting Videotape Into Video Files.
Lahko probaš z Windows Movie Makerjem. Res ni najboljša rešitev, je pa enostavna in že del operacijskega sistema. Za več pa si preberi zgornji članek.
Lahko probaš z Windows Movie Makerjem. Res ni najboljša rešitev, je pa enostavna in že del operacijskega sistema. Za več pa si preberi zgornji članek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljse zajemanje videa na pc?Oddelek: Programska oprema | 2301 (1936) | rimljan |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1652 (1438) | polde66 |
» | VHS na računalnik preko VIDEO INOddelek: Zvok in slika | 1203 (1054) | polde66 |
» | digitalna kameraOddelek: Kaj kupiti | 1354 (1254) | potepuh |
» | Kater program za zajemanje videa s TV kartico?Oddelek: Programska oprema | 1395 (1115) | jeggy |