Forum » Slo-Tech » Od kje?
Od kje?
Primoz ::
padel je z neba... slovenski prodajalci tega čuda ŠE nimajo.
There can be no real freedom without the freedom to fail.
_Mortal_ ::
Na to ne moremo odgovoriti to je TOP SECRET
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Tic ::
Men se Sergio reku da je iz Nemčije(direkt od atija), vrjamem da se je zlagow
persona civitas ;>
Sergio ::
Tic: ja ti si pa drugi, ki mi s tem VEDNO najeda. verjemi, si ze na ignore listi.
Dobili smo ga iz Nemčije. ATI Deutschland, Gmbh. Oziroma - dobil ga je Moj Mikro ter nam ga naklonil na ekskluziven test. Face so
Dobili smo ga iz Nemčije. ATI Deutschland, Gmbh. Oziroma - dobil ga je Moj Mikro ter nam ga naklonil na ekskluziven test. Face so
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Tic ::
Sergio: Dej rajš takoj povej, tko, nasvet. Če bi mi powedu takoj , ne bi več težil. Sam tko. Sam si se zasrow, sicer, pa jaz ne bi bil rad skregan.........
persona civitas ;>
a hoces, da loge skopiram?
sem ti reku prvic drugic tretjic, da je e-naslov SAMO za novinarje. sam ga mel, tut telefon in vse od kontaktne osebe ATI Deutschland, ampak to ni zate. zgleda da ti to SPLOH ni slo v glavo. kaj naj potem mislim o tebi?
sem ti reku prvic drugic tretjic, da je e-naslov SAMO za novinarje. sam ga mel, tut telefon in vse od kontaktne osebe ATI Deutschland, ampak to ni zate. zgleda da ti to SPLOH ni slo v glavo. kaj naj potem mislim o tebi?
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
sketch ::
sergio me je fatha zadnic praso ce poznam kaksnega Berisaja... da so mu posodli radeona 8500 na test... men pa sam na smeh... kolk je svet mejhn :>
Adapt and overcome.
a je tvoj fatha kaka velka zvina v Delu?
drgac pa - ni svet majhen! je Slovenija tok velka!
drgac pa - ni svet majhen! je Slovenija tok velka!
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov test - primerjava osmih grafičnih karticOddelek: Novice / Nova vsebina | 3439 (3439) | Tr0n |
» | Slo-Tech nadaljuje z ekskluzivamiOddelek: Novice / Grafične kartice | 1879 (1879) | Boky |
» | Test cenejših grafičnih karticOddelek: Novice / Grafične kartice | 2452 (2452) | _Mortal_ |
» | Ekskluziven test na Slo-Techu!Oddelek: Novice / Nova vsebina | 1978 (1978) | Sergio |
» | TestOddelek: Slo-Tech | 823 (581) | _Mortal_ |