Forum » Programiranje » User name???????
User name???????
R0K ::
joj.....pa daj malo več prvo povej.......kje, v čem, kako,.....da bomo lohk vsej vedl kaj je narobe ker user nejmov je alot......
Igoraus ::
Glej tko je bilo:
BackOffice Server
Username od Administratorja se je kr spremenilo v Full Name od Administratora tko da ko sem dal password ni sprejelo ker je bil pač Username spremenjen ne da bi vedel, tko da sem ostal cist zbunjen.
Zbunjen Igoraus
BackOffice Server
Username od Administratorja se je kr spremenilo v Full Name od Administratora tko da ko sem dal password ni sprejelo ker je bil pač Username spremenjen ne da bi vedel, tko da sem ostal cist zbunjen.
Zbunjen Igoraus
LP igoraus
vuce ::
Mislm d se usaka stvar zgodi z razlogom al pa mas mau cudn racunalnik al pa sfukane Windovse al kar kol ze mas!
sasox ::
Jao kaj taki pacienti počnejo z backoffice zadevam........pfff in pol se je vse samo spremenl :P
btw to ne spada pod programiranje ;)
btw to ne spada pod programiranje ;)
vuce ::
Men se kej tazga se u mojmu zivlenju ni zgodl! Ma sploh se mi ni se nc zgodl pa d bi blo narobe!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FarCry brezplačno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Igre | 17028 (10155) | R33D3M33R |
» | Windowsi se mi ne zeženejo brez vstavljenega CDja?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 812 (756) | lambda |
» | SERVER za FULL DENARJAOddelek: Kaj kupiti | 2192 (1526) | Brane2 |
» | VQF ali MP3 GrebbanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 911 (814) | Igoraus |
» | 5.000dem, dobro masin kdo jo najdeOddelek: Kaj kupiti | 1937 (1540) | Kovax |