Forum » Loža » promet in prekrski
promet in prekrski
MadMax ::
A kdo ve, kje bi se dalo on-line dobit razne zakone in pravilnike na temo promet in pa policija-pooblastila in pristojnosti policistov?
Na Uradni list in IUS-info moras biti narocen(in to vam je brezplacen dostop do informacij... grrrr...)
Med ostalim me zanima, kako je zdaj z moznostjo izrekanja opozorila za manjse prekrske brez kazni, ki so sicer zagrozene (za katere prekrske ipd..). Slisal sem, da naj bi od ne dolgo tega policisti imeli to moznost-se pravi, da naj ne bi za vsako malenkost hiteli pisat zapisnike in poloznice?
10x za odgovore!
aja: ce je kdo ze pisal kaksne pritozbe, bi bilo zanimivo, ce bi kaksno objavil
Na Uradni list in IUS-info moras biti narocen(in to vam je brezplacen dostop do informacij... grrrr...)
Med ostalim me zanima, kako je zdaj z moznostjo izrekanja opozorila za manjse prekrske brez kazni, ki so sicer zagrozene (za katere prekrske ipd..). Slisal sem, da naj bi od ne dolgo tega policisti imeli to moznost-se pravi, da naj ne bi za vsako malenkost hiteli pisat zapisnike in poloznice?
10x za odgovore!
aja: ce je kdo ze pisal kaksne pritozbe, bi bilo zanimivo, ce bi kaksno objavil
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
- spremenil: MadMax ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TatvinaOddelek: Loža | 6114 (4005) | K0l1br1 |
» | Kazen (radar) v Avstriji, kjer nisem bila (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 30059 (22696) | Mare2 |
» | Komunala in pravno varstvoOddelek: Loža | 4775 (4028) | Magic1 |
» | V Velenju prepovedano uriniranjeOddelek: Loža | 5590 (4098) | poweroff |
» | Rabim pravno pomočOddelek: Loža | 2008 (1845) | perci |