Forum » Operacijski sistemi » Nujna pomoč pri varovanju sistema
Nujna pomoč pri varovanju sistema
dash_wallace ::
Zanima me ali ima kdo kakšne izkušnje z varovanjem sistema.
Potrebujem program, kjer bom lahko določil, kaj se lahko počne z računalnikom. Recimo. Kopiranje, brisanje, premikanje, branje. Rad bi, da pač nihče ne bi mogel na računalik nič inštalirat, kopirat in nič brisat in premikat. Lahko bi uporablajal datoteke, recimo; gledal, igral igre, poslušal muziko. Recimo uporaben računalnik. Le spreminjat ne bi mogel ničesar. Upam, da sem vsaj približno napisal razločno.
Torej potebujem program, ki podpira Xp sistem in ki določa pravice uporabnika (copy, moving, delete, rename...).
HVALA in Lp, Jani
Potrebujem program, kjer bom lahko določil, kaj se lahko počne z računalnikom. Recimo. Kopiranje, brisanje, premikanje, branje. Rad bi, da pač nihče ne bi mogel na računalik nič inštalirat, kopirat in nič brisat in premikat. Lahko bi uporablajal datoteke, recimo; gledal, igral igre, poslušal muziko. Recimo uporaben računalnik. Le spreminjat ne bi mogel ničesar. Upam, da sem vsaj približno napisal razločno.
Torej potebujem program, ki podpira Xp sistem in ki določa pravice uporabnika (copy, moving, delete, rename...).
HVALA in Lp, Jani
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
elasto_mania ::
to pa greš na uporabnike(users) in si daš admin pravice sebi ostalim pa gost pa bo narejeno
Se popolnoma strinjam s teboj... Toda želim si dobiti en tak program... Potrebujem, ga. Iskal sem veliko. Toda, po neuspešnem iskanju sem se odločil, da pač dam to na forum. KEr me renično zanima tak program. Hvala...
Microsoft ::
Vsak file/folder ima NTFS pravice. Poleg tega lahko se uporabis Grop Policy (v Run... napises gpedit.msc).
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
na tole gpedit.msc se pa res nisem spomnil. Group Policy
Hvala za tole.
Toda še vedno si želim in potrebujem program, ki ga lahko brez problema posnamem na cd in, ga recimo inštaliram na drug računalnik.
Ko sem iskal na netu, se jih nekaj dol potegnil. Toda nikjer ni kreka. Torej mi nič ne koristi. In še pomembno mi je, da je program tudi stabilen.
Hvala za tole.
Toda še vedno si želim in potrebujem program, ki ga lahko brez problema posnamem na cd in, ga recimo inštaliram na drug računalnik.
Ko sem iskal na netu, se jih nekaj dol potegnil. Toda nikjer ni kreka. Torej mi nič ne koristi. In še pomembno mi je, da je program tudi stabilen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zagon programa pred logiranjem v WindowsOddelek: Operacijski sistemi | 1072 (907) | snus |
» | uporabniška računaOddelek: Operacijski sistemi | 1518 (1194) | Mercier |
» | [Xp] Kako jih zaklenit v nulo?Oddelek: Operacijski sistemi | 2492 (2124) | Ice-Heki |
» | Pereč Windows problemOddelek: Operacijski sistemi | 1621 (1201) | Dzonson |
» | Omejen uporabnik na Windows XPOddelek: Programska oprema | 2061 (1816) | |SNap| |